Mijn beauty tasje

Omdat ik vaak wissel van tas, heb ik een kleiner tasje waar ik mijn make-up spulletjes in doe. Dit tasje kan ik zo makkelijk overplaatsen naar een andere tas. Op die manier hoef ik dus niet alles los uit mijn vaak overvolle tas te vissen. Ben je benieuwd wat ik qua beauty stuff met me mee sleep op en normale dag?

Als eerste niet echt een make-up product: Desinfecteer gel. Dit vind ik zo’n handig product. Je hebt maar een heel klein beetje nodig, dus je doet lekker lang met zo’n flesje. Als ik moet eten en ik kan mijn handen niet wassen, of ik ga ergens naar de wc en er is geen zeep, dan is dit spul mijn redding in nood. Deze is gewoon van kruidvat huismerk.

Ik heb altijd een stiekje bij me. Ik heb van die momenten dat mijn haar de hele tijd in mijn ogen hangt en ik het echt zat ben. Het is dan heerlijk om even een staart in te doen.

Een lippenbalsem kan ook niet ontbreken, als je droge lippen hebt is het heerlijk om even te kunnen smeren. Ook als je voelt dat je lippen droog beginnen te worden is dit een life saver. Hier heb ik de paarse variant van Baby lips, die heerlijk naar perzik ruikt.

Als ik lipstick draag, doe ik vaak de kleur die ik die dag op heb in mijn tasje. Vaak vergeet ik die van de vorige dag eruit te halen, dus zo blijven er wel eens een paar hier achter. Nu zit deze felroze lipstick van Essence erin.

Ik heb ook altijd een mini deodorant in mijn tas zitten. Zo kan ik me even opfrissen door de dag heen. Ik gebruik hem niet iedere dag, maar vind het wel gewoon fijn dat ik hem kan pakken wanneer dit nodig is. Op dit moment zit er een deo van Rituals in. Dit is de Qi Gong organic white lotus & Yi Yi Ren geur. Ik vind hem echt heerlijk ruiken.

Last but not least een spiegeltje. Dit is zo handig! Als je je lipstick bij wil werken of even wil kijken of je make-up nog goed zit is dit ideaal.

Op een gewone dag dat ik college heb, ben ik vaak te lui om mijn make-up echt bij te werken en bij te poederen. Daarom neem ik dit dan ook niet mee. Als ik weet dat ik ’s avonds een feestje heb, neem ik wel wat extra producten mee zodat ik me op kan frissen en mijn look wat meer party proof kan maken.

Wat neem jij mee in je tas qua make-up?

xxx Teddy

23 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog