Miss Dior eu de toilette

miss dior eau de toilette review

Oh Dior! Wat doe je me aan?! Dacht ik een jaar geleden toen ik voor het eerst deze geur rook. Ik had een testertje meegekregen bij een van mijn aankoopjes bij douglas. Ik vond hem eigenlijk veel te duur, maar nadat ik aardig wat testertjes van deze geweldige geur had opgemaakt, besloot ik toch om Miss Dior in huis te halen.

Ik denk dat ik gewoon een zwak heb voor dure parfums. Of gewoon een dure smaak heb, kan ook. Want na mijn oh zo geweldige candy van prada, kwam Dior erbij. Ik heb dan ook geen kast vol met verschillende soorten parfum, nee, mijn parfum stash is bescheiden. Helaas is de prijs van Miss Dior alles behalve bescheiden.

Oh well, na lang wikken en wegen besloot ik dus toch Miss Dior in huis te halen. Ik heb geen seconde spijt gehad. Alleen het flesje is al enorm mooi. Het flesje is heel strak en helemaal van glas. De dop is van plastic. Deze heeft een schattig zilveren strikje wat het flesje helemaal afmaakt. Het etiket is ook heel simpel, maar de zwierige letters van Miss Dior maken het een chique geheel.

Ik ben slecht in het beschrijven van geuren, dus hier waag ik me dan ook niet aan. Wel vind ik de geur enorm vrouwelijk, een beetje zoet, maar toch erg chique. Als ik deze parfum draag bij een wat zakelijkere outfit voel ik me ook echt zo. Maar ook bij een leuk zomerjurkje past deze parfum erg goed. Dan is Miss Dior juist heel lieflijk.

Conclusie

De geur blijft wel lang hangen, maar als ik echt een lange dag heb, spray ik vaak tussendoor nog een keer een klein beetje op. Dan ruik je de geur weer heel goed.

Ik zou Miss Dior zeker even gaan ruiken in de winkel als je er toch bent! Vaak heeft douglas kortingsacties op parfum, of zijn cadeauverpakkingen van een geur in de aanbieding. De geur is helaas gewoon erg prijzig. Wel doe je er erg lang mee. Ik heb Miss Dior ook met korting gekocht, ik geloof met 20% of 25% korting. De originele prijs is 74,50 voor 50 ml.

Wat is jou duurste of meest luxe parfum?

xxx Teddy

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.