Rituals – blossom water relaxing body mist

Ik ken Rituals vooral door de lekker ruikende verzorgingsproducten en de heerlijke douche foams. Rituals heeft ook make-up en zelfs thee, maar om de een of andere reden heb ik hier nog niet echt ervaring mee. Mijn moeder had al een tijdje een body mist van Rituals in haar kastje staan, waar ik benieuwd naar was. Ik heb hem een tijdje gebruikt en ik wil deze blossom water relaxing body mist daarom vandaag aan je laten zien. Benieuwd?

De body mist zit in een langwerpig, glazen flesje. Het glas is lichtgroen en het flesje heeft witte details en een zilveren dop. Ik vind het er erg leuk en fris uitzien! Het flesje heeft een spray-dopje, waardoor het aanbrengen van de mist heel makkelijk gaat. Net als parfum eigenlijk.

Volgens Rituals heeft deze mist de ontspannende geur van jonge kersenbloesem. Hij zou voor een verfrissend gevoel zorgen op de huid en deze ook een beetje hydrateren door de hydraterende ingrediënten die deze body mist bevat.

De body mist ruikt enorm lekker. Hij ruikt echt precies hetzelfde als de heerlijke body cream die bij deze lijn hoort. De geur is fris, maar ook zacht. Hij ruikt echt naar zachte bloesem. Ik hou er in ieder geval van.

Deze mist gebruikte ik zelf wel eens na het douchen of op een warme, zomerse dag om lekker te ruiken. Het is geen parfum, dus heel sterk aanwezig is ie niet en hij blijft ook niet de hele dag om je heen hangen. Dit is gewoon een fijne mist die er voor zorgt dat je lekker ruikt op een hele milde manier.

Conclusie

Ik vind de relaxing body mist in de geur blossom water erg leuk. Hij ruikt heel lekker en werkt prima. Hij blijft niet de hele dag hangen, maar dat verwacht ik ook niet van een mist. Deze body mist kost 16,50 voor 50 ml. Dat is helemaal niet duur als je je bedenkt hoe lang je met zo’n flesje kunt doen!

Gebruik jij wel eens een body mist?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog