netflix romcoms om vanavond te kijken

De heerlijkste romcoms om vanavond nog te kijken

Het is weer maandag, het begin van een nieuwe week! Misschien is jouw week gezellig druk, een complete chaos, of valt het heel erg mee omdat je net pas weer bent begonnen met het nieuwe studiejaar. Hoe dan ook, de maandagen na een fijn weekend zijn altijd even wennen. Vroeg opstaan, weer in je weekritme komen; je kent het waarschijnlijk wel. Om je maandag nét wat leuker te maken, heb ik vandaag een lijstje voor je met de heerlijkste romcoms om vanavond nog te kijken. Benieuwd?

Falling Inn Love

Deze Netflix Original heb ik toevallig gisteren zelf gekeken. Ben je op zoek naar een typische, lekker voorspelbare romantische film? Dan kun je het beste Falling Inn Love aanzetten. In deze film wint Gabriela een Inn in Nieuw-Zeeland. Hier ontmoet ze Jake, een aannemer waarmee ze het totaal niet kan vinden…

Nothing Hill

Zin in een klassieker? Kijk dan vanavond Nothing Hill. Ook deze film heb ik laatst weer eens gekeken en ik was vergeten hoe leuk deze film eigenlijk is! In Nothing Hill ontmoet William de wereldberoemde Anna in zijn boekenwinkel. Hij wordt verliefd, maar door Anna’s beroemdheid gaat het allemaal niet gemakkelijk.

The Ugly Truth

Nog een heerlijke romcom die lekker weg kijkt; the ugly truth. Een film met het typische beeld van twee mensen die elkaar totaal niet mogen, maar toch met elkaar opgescheept zitten. Het is en blijft natuurlijk een romcom, dus hoe het afloopt kun je al wel een beetje verwachten.

She’s the man

Dit is een van mijn meest bekeken films ooit. In mijn vroege tienerjaren was dit echt mijn favoriete film: She’s the man. Een heerlijke comedy met natuurlijk de nodige romantiek. In She’s the man doet Viola zich voor als haar broer om te kunnen voetballen.

The perfect date

Nog een vrij nieuwe film: the perfect date. In deze film probeert de hoofdrolspeler geld bij elkaar te krijgen voor zijn studie. Zijn idee? Een app waarmee je hem in kunt huren als date. Dit zorgt voor een hele leuke en grappige romcom.

Welke romcoms ga jij vanavond kijken?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.