About

teddy eigenares A Beauty Day

Hi!

Ik ben Teddy, de persoon achter A Beauty Day. Ik woon sinds kort in mijn eigen grote-mensen-huis, heb (veel) meer lipsticks dan sokken en word blij van alles met glitters. Oh en niet te vergeten, ik heb een voorliefde voor alles wat met schrijven te maken heeft en ik vind dat eten onder de categorie hobby’s valt.

Teddy is niet mijn artiestennaam. Was leuk geweest, maar nee, zo heet ik gewoon echt. Ik ben op dit moment 23 jaar oud en ik ben geboren en getogen in een klein dorp in Nederland. Ik ben dan ook echt een dorpsmeisje. Toch heb ik ook een zwak voor Utrecht, de stad waar ik mijn bachelor communicatie heb gedaan. Hier heb ik met veel plezier drie jaar lang van de stad genoten en in een een prachtige studentenkamer gewoond.

16587168_1162609713836490_5878971672311406538_o_zpsq50jdjfk

In 2017 rondde ik mijn bachelor communicatie af. Na een hele leerzame PR Traineeship en een vette road trip in Amerika ben ik in 2018 begonnen aan mijn master communicatie en ook deze heb ik nu afgerond! Taal vond ik altijd al interessant, maar ook media en marketing zijn dingen waar ik erg blij van word.

Naast mijn studie en mijn sociale leven ben ik maar al te graag bezig met mijn blog: A Beauty Day. Hier kan ik ook allerlei inzichten die ik krijg door mijn studie in de praktijk toepassen. A Beauty Day bestaat alweer meer dan vijf jaar en is in korte tijd echt mijn passie geworden. Op A Beauty Day verschijnt dan ook om de dag een artikel over beauty, lifestyle, over persoonlijke dingetjes en af en toe komt er een vleugje fashion voorbij. Eigenlijk kan alles op A Beauty Day voorbij komen wat ik leuk vind of waar ik me mee bezig houd. Dat is het voordeel van eigen baas zijn.

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ik wens je veel plezier op A Beauty day.

xxx Teddy