About

16587168_1162609713836490_5878971672311406538_o_zpsq50jdjfk

Hoi!

Leuk dat je meer over mij te weten wil komen! Ik ben Teddy, de persoon achter A Beauty Day. Ik hoor je denken: Teddy? Is dat je echte naam? Ja, Teddy is mijn echte naam. Het is geen afkorting of iets, het is gewoon Teddy. Op dit moment ben ik 22 jaar oud en ik ben geboren en getogen in een klein dorp in Nederland. Ik ben dan ook echt een dorpsmeisje. Ik hou van de rust en gezelligheid van een dorp; iedereen kent elkaar en maakt een praatje met elkaar.

Toch vind ik de ‘grote stad’ ook erg leuk. Dat is dan ook de reden dat ik twee jaar geleden de stoute schoenen aantrok en op zoek ging naar een kamer in het altijd levendige Utrecht. Dicht bij je studie, vriendinnen, gezelligheid, leuke winkels en altijd wat te doen, wie wil dat nou niet? Na lang zoeken en een aantal afwijzingen verder vond ik uiteindelijk een prachtige kamer. Hier woon ik nu samen met wat huisgenootjes en ik heb het er enorm naar mijn zin.

Ik studeer communicatie en ik heb daar echt mijn plekje gevonden. Taal vond ik altijd al interessant, maar ook media en marketing zijn dingen waar ik erg blij van word. Naast mijn studie en mijn sociale leven ben ik maar al te graag bezig met mijn blog: A Beauty Day. Hier kan ik ook allerlei inzichten die ik krijg door mijn studie in de praktijk toepassen. A Beauty Day bestaat alweer meer dan twee jaar en is in korte tijd echt mijn passie geworden. Op A Beauty Day verschijnt dan ook om de dag een artikel over beauty, lifestyle, over persoonlijke dingetjes en af en toe komt er een vleugje fashion voorbij. Eigenlijk kan alles op A Beauty Day voorbij komen wat ik leuk vind of waar ik me mee bezig houd.

Heb je vragen? Stel ze gerust!
Ik wens je veel plezier op A Beauty day.

xxx Teddy