Freelance tekstschrijver gezocht?

freelance tekstschrijver

Wat ik vroeger wilde worden? Waar al mijn klasgenootjes droomden over een carrière als dolfijnentrainster of prinses en dit ambitieus in een vriendenboekje penden, bleef ik altijd bij mijn iets minder exotische keuze: schrijfster. Ook nu, jaren later, is schrijven mijn uit de hand gelopen hobby. Ik maak geen geknutselde magazines meer aan de keukentafel, maar run al meer dan 5 jaar mijn eigen blog én ik ben freelance copywriter. Schrijven is hetgeen waar ik het liefst zo veel mogelijk mee bezig ben. Vooral in de avonduurtjes onder een dekentje op de bank, want dan wordt mijn ‘schrijf-brein’ wakker.

Omdat ik nooit genoeg kan schrijven (lekker ambitieus Ted) kun je mij inhuren als freelance tekstschrijver! Om jouw ideeën, jouw verhaal en jouw visie om te zetten in woorden die een lopend en enthousiasmerend verhaal vormen, perfect afgestemd op jouw doelgroep. Uiteraard helemaal SEO-proof en volgens jouw wensen. Oh, en wil je er ook nog een leuke foto bij of kunnen jouw social media wel een update gebruiken? Dat kunnen we regelen!

freelance tekstschrijver copywriter

Copywriter

Op zoek naar iemand die jouw teksten pakkend, foutloos en tegelijkertijd leesbaar kan maken? Als freelance copywriter kan ik alles voor je schrijven; van SEO-proof websiteteksten tot blogs, columns, pakkende social media berichtjes in jouw tone of voice en nieuwsbrieven.

social media freelancer

Social media

Een pakkende tekst en hashtags bedenken bij een prachtige flat lay of gezellige teamfoto? Eitje! Na 5 jaar op ’the Gram’ weet ik wat je beter wél en beter niet kunt doen. Ik help je graag om jouw social kanalen naar het volgende level te tillen.

freelance redigeren

Controleren

Heb je zelf de opzet voor een tekst gemaakt maar ben je geen schrijfwonder? I got your back! Ik help je met het checken, controleren en redigeren van jouw tekst. Ik haal alle fouten eruit, herschrijf zinnen zodat de tekst lekker loopt én ik maak hem SEO-proof. Handig toch?

Zie je het al voor je? Die succesvolle samenwerking? Wat toevallig, ik ook! Stuur me een mailtje en laten we eens een kopje thee drinken samen. Wie weet kan ik als freelance tekstschrijver wat voor je betekenen!

Door de jaren heen heb ik als blogger en freelance tekstschrijver al veel teksten mogen schrijven voor verschillende, hele leuke opdrachtgevers. Hierbij een kleine greep uit opdrachtgevers die ik blij maak(te) met mijn teksten: