Hoe je van jouw tuin het gezelligste plekje maakt

van jouw tuin het gezelligste plekje maken tips

Afgelopen week was het weer niet zo best. Veel heb ik dan ook niet in de tuin gezeten. Maar wanneer het lekker weer is, zit ik er maar al te graag. Hoe kan het ook anders, na dat studentenkamertje met een vierkant dakterrasje wat altijd in de schaduw lag, is het hebben als een tuin echt een luxe. Als het warm is, is mijn tuin gewoon een soort tweede huiskamer. Mijn tuin begint steeds gezelliger te worden, maar dat heeft wel even geduurd. En hoe gezelliger het is, hoe vaker je er in de zomer gaat zitten. Vandaag wil ik daarom 4 tips geven hoe je van jouw tuin het gezelligste plekje maakt. Benieuwd?

Solar lampjes

Lampjes maken alles gezelliger. Dat vind ik tenminste. Daarom raad ik je aan je tuin te versieren met solar lampjes. Deze werken op zonne-energie en kunnen daardoor gewoon buiten blijven hangen én kosten je geen batterijen. Ideaal! Zo heb ik zelf witte lampionnetjes op zonne-energie aan de schutting hangen. Overdag staat het heel leuk en ’s avonds zorgen de lampjes voor net wat meer sfeer.

Leuke parasol

In de zomer kan de zon aardig warm en fel zijn, dus het is geen overbodige luxe om een parasol aan te schaffen. Vooral als je niet wil verbranden, maar wel graag buiten zit is zo’n ding ideaal. Een parasol is vaak best groot, dus is een echte eyecatcher. Kies daarom echt een leuke parasol met een fel kleurtje of juist een pasteltint. Net wat bij jou en jouw tuin past!

sierkussens tuin

Fleurige tuinkussens

Nog een manier om je tuin een stuk gezelliger te maken is door leuke, fleurige tuinkussens te kopen. Hiermee kun je echt wat kleur toevoegen aan je tuin. Tuinkussenshop is een webshop die enorm veel verschillende én leuke opties heeft. Heb je een loungebank? Ga dan voor kleine sierkussentjes met een leuk printje en effen loungekussens. Bijvoorbeeld grijze loungekussens met de leuke groene kussentjes op de foto. Ligt niet alleen heerlijk, al die kussens, maar ziet er ook nog eens super stylish en gezellig uit.

Leuke bloemen

Leuke bloemen of planten maken het echt af. Plant wat mooie planten of kleurrijke bloemen zodat je tuin meer uitstraling krijgt. Ook kun je een potje of vaas met gekleurde bloemen op tafel zetten om het nog gezelliger te maken. Want hoe leuk is het als je buiten zit te eten en er een mooie bos op tafel staat?

Hoe zorg jij ervoor dat jouw tuin er gezellig uitziet?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tuinkussenshop.nl

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog