garnier fructis hair food

Garnier Fructis Hair Food review

Haircare is helemaal hot. Naast skincare verdiepen we ons steeds meer in de verzorging van ons haar, omdat glanzende lokken helemaal in zijn. Eén van de dingen die ik doe om mijn haar te verzorgen, is ongeveer één keer per week een haarmasker gebruiken. Daarvoor gebruik ik al jaren het Loving Blends Herstellend haarmasker van Garnier, maar sinds kort heb ik een paar nieuwe parels ontdekt. Ik heb het over de Hair Food lijn van Garnier Fructis. Vandaag vertel ik je alles over de haarmaskers uit deze lijn, maar ook over de shampoo en conditioner. Let’s go!

garnier fructis hair food haarmaskers

Garnier Fructis Hair Food haarmasker

Er zitten vier haarmaskers in de Hair Food lijn van Garnier Fructis: Papaya, Banana, Aloë Vera en Watermelon. De Papaya variant werkt herstellend, het Banana masker voedt het haar, de Aloë Vera variant hydrateert en de Watermelon variant werkt revitaliserend.

Alle haarmaskers zijn vegan, bevatten 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn multifunctioneel. Je kunt ze namelijk gebruiken als haarmasker, maar ook als conditioner. Daarnaast kun je de maskers als dagelijkse leave-in gebruiken als je droog haar hebt, of om een sleek, wet hair look te maken. Ideaal!

Alle vier de haarmaskers ruiken stuk voor stuk heel lekker. Hou jij van hele zoete, fruitgeuren? Dan zijn de Banana, Papaya en Watermelon maskers echt iets voor jou. De Aloë Vera variant ruikt wat frisser en subtieler. De haarmaskers zijn redelijk dik en voeden mijn haar allemaal. Nadat ik deze maskers gebruikt heb, voelt mijn haar heerlijk zacht en gevoed aan. Ook ruikt mijn haar nog subtiel naar het masker. I love it!

Mijn persoonlijke favoriet? De Aloë Vera variant. Ik vind die geur enorm lekker en ik merk dat dit masker mijn haar écht goed hydrateert zonder mijn haar te verzwaren.

garnier conditioner shampoo

Hair Food shampoo en conditioner

Naast de haarmaskers zitten er ook shampoos en conditioners in de Hair Food lijn. Deze shampoos en conditioners zijn ook allemaal vegan en bevatten voornamelijk ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ook hier zijn weer vier verschillende varianten van verkrijgbaar: Banana, Papaya, Watermelon en Aloë Vera.

De shampoos en conditioners ruiken net zo lekker als de haarmaskers en werken ook prettig. Ik merk hiervan minder effect dan van de haarmaskers, maar dat is ook niet zo gek. Wat mij betreft zijn dit prima shampoos en conditioners, maar niet meer dan dat.

hair food lijn garnier

Conclusie

Ik vind de Hair Food lijn van Garnier Fructis enorm fijn. Vooral de haarmaskers hebben echt mijn hart gestolen. Ze ruiken niet alleen enorm lekker, maar werken ook heel fijn. Ik gebruik ze voornamelijk als haarmasker, maar je kunt ze dus ook gebruiken als leave-in of conditioner. Nadat ik de haarmaskers gebruikt heb, voelt mijn haar heerlijk zacht en gevoed aan. Ook ruikt mijn haar nog heerlijk naar de frisse, fruitige geur van het masker.

De shampoos en conditioners hebben dezelfde lekkere geur en werken prima voor mijn haar.

De haarmaskers kosten 9,99 per stuk. De conditioner en shampoo haal je al voor 7,99 in huis.

Kende jij de haarmaskers van Garnier al?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog