maniac nails gellak nagelstickers review

Maniac Nails gellak nagelstickers review

Benieuwd naar hoe makkelijk een thuis-manicure is met de Maniac Nails stickers? I love a good manicure. Maar eerlijk is eerlijk, ik neem er niet altijd de tijd voor. Waarom? Gewone nagellak moet ellendig lang drogen en is na 2 dagen alweer lelijk bij mij. Gellak klinkt als een handige optie, maar daar beschadigen mijn nagels flink van. Ik heb dé oplossing voor een mooie, langhoudende manicure die mijn nagels niet beschadigd nog niet gevonden. Maar, zeg nooit nooit, want laatst zag ik iets nieuws: gellak stickers van Maniac Nails. Nagelstickers die wél het langhoudende effect hebben van gel, maar je nagels niet zo zouden beschadigen. Zou dit dé oplossing zijn? Ik testte het voor je!

maniac nails starter kit

Maniac Nails

Maniac Nails is opgericht door Anna en Marlot. Zij vonden het zonde dat een goede manicure zo veel tijd en moeite kostte, dus bedachten zij de oplossing met hun gellak nagelstickers.

De gellak stickers van Maniac Nails zijn geen gewone nagelstickers. Om de stickers aan te brengen, heb je de starterskit nodig. In deze kit zitten de volgende items: een LED lamp om de stickers vast te zetten, een top coat, nagel olie voor het verwijderen van de nagels, een schaartje, een tool om de nagels mee te verwijderen én twee sets stickers naar keuze.

gellak stickers set

How to: aanbrengen van de Maniac Nails nagelstickers

Het aanbrengen van de Maniac Nails stickers is super easy! Allereerst prep je je nagels door je nagelriemen naar achter te duwen met het houten stokje en met de Prep Pad je nagels af te nemen. Vervolgens kies je de juiste nagels uit voor jouw nagelgrootte en haal je hier alvast het beschermlaagje plastic af. Tip: twijfel je tussen twee maten? Kies dan de kleinste. Ik had bij één nagel een iets te grote sticker gekozen om dit te testen en dat was geen succes.

Haal de juiste sticker van het vel af en breng deze voorzichtig aan op je nagel, zonder de plaklaag te veel aan te raken. Druk de sticker vervolgens goed aan.

Zit de sticker op je nagel? Verwijder dan het overtollige gedeelte. Ik vind het het makkelijkst om dit met het schaartje te doen. Het hoeft niet direct perfect te zijn, want straks kun je alles nog mooi bij vijlen. Laat vervolgens de gellak 60 seconden onder de lamp uitharden en vijl daarna de laatste stukjes sticker weg die nog uitsteken. Breng als laatste stap een laag topcoat aan op de nagels en laat deze ook 60 seconden uitharden onder de lamp.

Het resultaat? Een super strakke, mooie manicure! I like it!

effect maniac nails

Hoe lang blijven de nagelstickers zitten?

Ik heb wel vaker gewone nagelstickers gedragen, maar die bleven eigenlijk nooit lang zitten. Toen ik de Maniac stickers had aangebracht, had ik niet verwacht dat ze zo lang mooi zouden blijven. Na één week zaten de stickers er nog perfect op.

Na week één begon er bij twee nagels het bovenste randje iets los te zitten, waardoor er een klein beetje vuil onder kwam, maar dat zag je alleen als je er echt goed naar keek. Na twee weken heb ik de nagels uiteindelijk zelf verwijderd, omdat ze op verschillende plekken gescheurd waren en er onder meer nagels vuil zat. Bij mij bleven de nagels dus echt 2 weken zitten!

Zijn de nagelstickers makkelijk te verwijderen?

Het probleem wat ik bij gewone gellak vaak heb, is dat mijn nagels enorm beschadigd zijn nadat ik de gellak er af heb gehaald. Gelukkig is dat bij de Maniac nagelstickers niet het geval! Eén van mijn nagels had een heel klein beschadigd plekje, maar dat was eigenlijk mijn eigen schuld, omdat ik de sticker er te snel af trok en te weinig olie gebruikte.

Het verwijderen van de stickers is heel makkelijk en snel. Maak de randjes van de stickers voorzichtig los met de tool die in de starterskit zit. Druppel hier vervolgens wat van de nagelolie tussen en haal daarna heel voorzichtig de stickers één voor één los.

maniac set voor gellak

Conclusie

Ik ben écht mega tevreden over nagelstickers van Maniac Nails. Ze blijven bizar goed zitten, want zelfs gewone gellak die ik thuis zit blijft geen 2 weken mooi. Ook is het aanbrengen makkelijk én ziet het er altijd strak uit. Je hoeft namelijk niet goed te kunnen lakken hiervoor! Daarnaast vind ik het ook een enorm pluspunt dat de stickers mijn nagels nauwelijks beschadigen en zo makkelijk te verwijderen zijn. Ik ga deze nagelstickers zeker vaker dragen! Het enige nadeel vind ik de prijs: een starterskit kost €75,- en een setje nagels €18,-. Het is niet extreem duur, want een gellak manicure is duurder, maar het is nou eenmaal wel duurder dan een potje nagellak.

Wat is jouw favoriete manicure?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog