zielinski & rozen review

Zielinski & Rozen review

Als beautylover word ik altijd nieuwsgierig van nieuwe merken. Vorig jaar opende het parfumhuis Zielinski & Rozen haar deuren aan de Utrechtsestraat in Amsterdam en sindsdien ben ik nieuwsgierig naar dit merk. De producten zien er enorm chique uit en ook de omschrijving van de geuren doet mijn hart sneller kloppen. Lucky me, want als beautyblogger komt er wel eens wat op je pad om uit te testen. Vandaag vertel ik je of de producten ook echt zo chique zijn als dat ze er uit zien, want ik heb ze uitvoerig voor je getest.

zielinski & rozen parfum

Zielinski & Rozen Parfum

We starten gelijk met de ster van het hele stel: de parfum van Zielinski & Rozen. De parfums van dit merk zijn heel bijzonder, omdat ze allemaal uniek zijn. Ieder flesje wordt met de hand beschreven en iedere geur is echt uniek, doordat de geuren met de hand gemaakt worden. Daardoor is geen enkele geur, ook al hebben ze dezelfde naam, precies hetzelfde.

Naast dat ik een beautylover ben, ben ik ook een sucker voor goede (marketing) verhalen rondom een product. Het idee dat ik écht de enige ben met precies deze parfum, vind ik wel heel cool.

Er zijn maar liefst 12 verschillende geuren verkrijgbaar, waarvan ik de variant Black Pepper, Vetiver, Neroli en Amber heb. De geur zelf is heel kruidig, waarschijnlijk door de zwarte peper. Daar moet ik even aan wennen en is helaas niet zo mijn ding. Wel is het zo dat deze parfum enorm goed blijft hangen. Als jij deze geur wél heel lekker vindt, is dit echt een mooi kwalitatief parfum.

zielinski & rozen body care

Zielinski & Rozen Shower Gel

De geur van de showergel daarentegen is helemaal mijn ding. Ik heb namelijk de variant White Blend. Wat een lekkere geur is dit! De shower gel doet me denken aan een heerlijke geur in de sauna. Door de geur voelt deze showergel ook enorm luxe aan. De shower gel is daarnaast fijn in gebruik en schuimt lekker.

Zielinski & Rozen Body Cream

De Body Cream is lekker dik. Het is een dikke crème, maar geen boter. Hoewel de crème redelijk dik is, trekt hij wel snel in als je hem goed uitsmeert. Hiervan heb ik de geur: Rosemary & Lemon. Ook een hele lekkere, frisse geur!

Hand Cream

De Hand Cream heeft dezelfde geur als de parfum: Black Pepper, Vetiver, Neroli en Amber. De geur is hier wat milder, maar nog steeds niet mijn favoriet. De handcrème trekt wel lekker in en maakt mijn handen lekker zacht.

Tip: breng altijd handcrème op de rug van je hand aan, wrijf vervolgens met de rug van je andere hand de crème uit. Wrijf daarna pas met je handpalmen over de hancrème heen. De rug van je handen heeft veel meer verzorging nodig dan je handpalmen, dus ook minder product!

body care review

Conclusie

Ik vind het merk Zielinski & Rozen er enorm leuk uitzien. De vintage apotheek vibe vind ik heel mooi en ook het verhaal om de producten heen vind ik tof. De producten zijn stuk voor stuk fijn en geven je wel echt een luxe ervaring. Wel moet je een product uitkiezen wat bij jou past qua geur, maar dat is natuurlijk altijd zo.

De producten zijn niet goedkoop. De parfum kost €89,-, de handcrème haal je voor €18,50 in huis, de Body Cream voor €38,- en de Shower Gel voor €24,-.

Kende jij dit merk al?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

Hier kun je meer beauty reviews lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog