de leukste kerstfilms

5x de leukste Kerstfilms

Nog maar één nachtje slapen en dat is het alweer the most wonderful time of the year: Kerstmis. Bij Kerst denk ik aan lampjes, glitters everywhere, warmte en veel gezelligheid. Helaas zal Kerst er dit jaar héél anders uitzien dan anders. Iets wat niet anders is: de geweldige kerstfilms die ieder jaar weer op Netflix verschijnen. Van die geweldige, cliché kerstfilms om bij weg te zwijmelen onder een dekentje. Vandaag deel ik de 5 leukste kerstfilms die je liever vandaag dan morgen kunt kijken.

De leukste kerstfilms

The Christmas Chronicles

Een klassieker: The Christmas Chronicles. In deze film proberen Teddy en Kate de Kerstman op video vast te leggen en dat leid tot een reis waar alle kinderen van dromen… Naast de romantische kerstfilms, vind ik dit soort films ook echt het kerstgevoel geven. Een aanrader dus!

The Christmas Chronicles: part 2

Oh, en als je toch bezig bent, moet je uiteraard ook deel 2 kijken. In deel 2 komt Kate weer in contact met de kerstman en is er iemand die Kerst voor altijd wil verpesten…

Office Christmas Party

Ben je op zoek naar een combinatie tussen kerst, comedy, een groot feest en een klein beetje romantiek? Dan is Office Christmas Party een goede match. Tijdens deze film heb ik regelmatig hardop gelachen. Eigenlijk is het een soort The Hangover meets Christmas party. Genieten!

Holidate

Holidate is een Netflix original die gaat over 2 singles die elkaar nauwelijks kennen en elkaars ‘date’ worden om de feestdagen door te komen. Je raad het misschien al. Zouden ze gevoelens voor elkaar ontwikkelen? Hoewel ik deze film zelf nog niet heb gezien, weet ik gewoon dat dit zo’n heerlijke cliché kerstfilm gaat zijn. Yes, deze staat nog op mijn eigen watch-list.

The Princess Switch Switched again

Oh wat heb ik genoten van het eerste deel van The Princess Switch. Ook deze film staat nog op mijn watch-list. Margarets Kroning verstoort haar liefdesleven, dus haar dubbelganger Stacy wil haar helpen. Maar gooit een derde lookalike roet in het eten? Oh boy, alleen al het feit dat er een derde lookalike aan dit verhaal is toegevoegd, maakt dit een must see.

Nog meer kerstfilm-tips? Ik zette ze al eerder voor je op een rijtje.

Welke kerstfilms staan op jouw te kijken lijstje en wat zijn volgens jouw de leukste kerstfilms?

xxx Teddy

2 comments

  • The Christmas Chronicles I en II vond ik super leuk, ook heb ik samen met mijn dochter The Princess Switch I en II gekeken van de week. Vonden we erg leuk. Office Christmas Party heb ik een geprobeerd, maar uitgezet. Vond het echt geen leuke film. Love Actually kijken we ook elk jaar en wil ook De Familie Claus kijken op Netflix.

  • •De twee eerste films heb ik ook gezien, ze zijn echt super goed.
    En de laatste film was ook weer in orde.
    Ik zelf heb nog super veel andere films gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog