Mijn favoriete Kerstfilms van 2018

mijn favoriete kerstfilms 2018

Merry Christmas! Het is tweede Kerstdag vandaag. Mijn plannen? Lekker uitslapen, een Kerstontbijtje met de familie en daarna de keuken in om het Kerstdiner voor te bereiden onder het genot van een drankje en Kerstmuziek die nét iets te hard staat. Na het diner met mijn familie plof ik op de bank voor een heerlijke Kerstfilm om even uit te rusten. Mocht jij hetzelfde plan hebben en nog op zoek zijn naar een leuke Kerstfilm om te kijken, dan komt dat goed uit! Vandaag deel ik namelijk mijn favoriete Kerstfilms van dit jaar met je. Benieuwd?

Christmas inheritance (2017)

De meeste Kerstfilms zijn echt super voorspelbaar en cheesy. Ik wil niet zeggen dat Christmas Inheritance dat niet is, maar bij deze film vond ik het echt wel mee vallen. Oké, je weet van tevoren wel wat er gaat gebeuren, maar toch vond ik het echt een leuke film om naar te kijken! Christmas Inheritance gaat over Ellen, een verwend meisje uit New York. Voordat ze het bedrijf van haar vader mag overnemen, moet ze de stad bezoeken waar hij vandaan komt om daar te leren van de mensen die er wonen.

The princess switch (2018)

Ook the princess switch is echt een aanrader. In the princess switch doet banketbakker Stacy mee aan een bakwedstrijd. Hier komt zij oog in oog te staan met haar dubbelganger, een hertogin die met de prins gaat trouwen. Ze besluiten een paar dagen van rol te wisselen en van het een komt het ander…

The spirit of Christmas (2015)

Deze film keek ik op aanraden van een vriendin, want de beschrijving en trailer trokken me in eerste instantie niet zo erg. Toch bleek de film leuker dan ik had verwacht! Dat is dan ook de reden waarom ik hem hier met jullie deel. In the spirit of Christmas gaat Kate naar een hotel om de verkoop hiervan te regelen. Maar het laten taxeren van het hotel blijkt al een klus, omdat het hotel spookt. Kate gaat zelf kijken en ontmoet de geest die er woont.

Mocht je niet overtuigd zijn van mijn favoriete Kerstfilms en nog wat meer inspiratie willen? Check dan vooral even mijn blogpost van vorig jaar waarin ik je 5 Kerstfilms liet zien die je gezien moet hebben, die van het jaar daarvoor of bekijk mijn blogpost met echte klassiekers.

Wat is jouw favoriete Kerstfilm?

xxx Teddy

4 comments

  • The Spirit of Christmas vind ik echt een heel mooie film! The Princess Switch vond ik echt helemaal niks, hihi. A Christmas Prince 1 en 2 zijn echt fijne films om te zien. Redelijk voorspelbaar, maar dat vind ik niet erg 😊.

    Liefs,
    Marloes

  • Ik heb deze films nog niet gezien. The Spirit of Christmas spreekt me het meeste aan. Mijn favoriete kerstfilm is Love Actually, die kijk ik standaard elk jaar 😊. Verder keek ik nog The Christmas Chronicles met Kurt Russell op Netflix ook super leuk en echt een aanrader. Fijne 2e Kerstdag nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog