5x Kerstfilms die je moet zien

kerstballen

Merry Christmas! Hierbij wil ik je een hele fijne Kerst wensen! Fijne dagen met familie, met je dierbaren en vol gezelligheid. Dagen om tijd voor elkaar te hebben en met elkaar door te brengen. Ik vier Kerst altijd uitgebreid met mijn familie met een gezellig Kerstdiner. Naast heerlijk lang tafelen vind ik het super gezellig om samen een Kerstfilm te kijken. Home Alone hebben we nu onderhand al wel vaak genoeg gezien, maar gelukkig staat Netflix weer vol met de leukste Kerstfilms. Doordat er zo veel leuke films zijn tegenwoordig, kun je het overzicht een beetje kwijt raken. Daarom zet ik vandaag mijn 5 aanraders voor je op een rijtje. Benieuwd?

1. A Christmas Prince

Dit is volgens mij de populairste Kerstfilm van het moment. Deze feel-good film is perfect om tijdens deze koude dagen te kijken onder het genot van een kop warme chocomelk. Ik moet hem nog kijken, maar dat ga ik vandaag zeker doen!

2. Christmas Inheritance 

Ook deze film heb ik zelf nog niet gezien, maar ik hoor er goede verhalen over en hij lijkt me zo leuk!  Ook dit belooft een feel-good film te worden met uiteraard het klassieke kerst-liefdes-verhaal. Zo’n film geeft je toch het echte Kerstgevoel!

3. Mannenharten

Een Nederlandse film! Mannenharten heb ik al meerdere keren gezien en hij blijft leuk. Met de nodige Nederlandse humor is dit ook een hele leuke film om samen met je familie te kijken.

4. The night before 

Een leuke comedy die je met de hele familie of met je boyfriend kunt kijken: The Night Before. Deze film is wat minder romantisch, waardoor hij perfect is om met je mannelijke familie te kijken. Na het Kerstdiner lekker uitbuiken en deze film aanzetten klinkt als een top idee!

5. The Holiday

Een klassieker! The Holiday is mijn ultieme favoriet als het gaat om Kerstfilms. Ook weer het cliché liefdesverhaal, maar o zo leuk. De trailer zegt eigenlijk al genoeg: als je deze film nog nooit hebt gezien MOET je hem echt kijken!

Toch nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan mijn lijstje van vorig jaar.

Wat zijn jouw plannen met Kerst?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog