5x kerstfilms om deze kerstdagen te kijken

Vandaag is het alweer tweede kerstdag! Ik hoop dat je een enorm gezellige en vooral fijne eerste kerstdag hebt gehad. Vandaag vier ik kerst lekker thuis, met mijn ouders, broertje en vriend. Overdag doen we heerlijk rustig aan en ’s avonds gaan we gezellig met z’n alle eten. Met kerst vind ik het zelf heerlijk om even mijn rust te pakken en lekker op de bank met z’n alle een film te kijken. Vandaag wil ik daarom 5 kerstfilms met je delen die je tijdens kerst kunt kijken. Benieuwd?

A Christmas Carol (2009)
Deze film heb ik zelf echt al meerdere keren gezien. Hij blijft leuk! In deze film komen drie geesten langs bij de hoofdpersoon om hem de kerstgedachte bij te brengen. Om erachter te komen of het ze lukt zul je de film moeten kijken!

The Polar Express (2004)
Ik wist niet dat deze film alweer zo oud is! Deze film heb ik vroeger ook echt meerdere keren gekeken. In het kort gaat deze film ook weer over de kerstgedachte opnieuw aanwakkeren. Dit keer bij het kleine jongetje.

Just Friends (2005)
Deze film is ook echt geweldig! Het is een romantische comedy die zich tijdens de feestdagen afspeelt. De hoofdrolspeler was vroeger een enorme nerd, maar nu niet meer! Nu probeert hij het meisje van zijn dromen te versieren, maar of dat hem lukt…

Mannenharten (2013)
Deze Nederlandse film is ook een romantische comedy. In deze film volg je verschillende mannen die tijdens de kerstperiode op zoek zijn naar geluk in de liefde. Echt een aanrader!

Everybody’s fine (2009)
In deze film besluit een weduwnaar na afmelding van al zijn kinderen, zelf zijn kinderen te bezoeken tijdens de feestdagen. Daardoor leert hij zichzelf en zijn kinderen beter kennen. Deze film heb ik zelf nog niet gekeken, maar hij lijkt me enorm leuk! Ik denk dan ook dat ik hem vanmiddag onder het genot van een kop thee eens aanzet.

Welke film kijk jij graag met kerst?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog