Purpuz planner

Plannen is voor mij een must. Met mijn studie ben ik op dit moment enorm druk, waardoor ik voor sommige dingen weinig tijd over houd. Wanneer ik goed plan, merk ik dat dit me echt tijd én stress scheelt. Wanneer ik dit niet doe, zit ik ’s avonds nog aan mijn opdracht of een blogje te typen. Soms is het dan zelfs zo dat dit ten koste gaat van mijn nachtrust. Dat kan gewoon niet. Ik maak daarom altijd overal lijstjes voor, hou mijn agenda goed bij en schrijf dingen die ik nog moet doen in mijn telefoon. Maar echt handig is het niet om alles op verschillende plekken te hebben. Toen ik de Purpuz planner zag, dacht ik ook gelijk: zoiets moet ik eens proberen! Nu ik de mogelijkheid heb gekregen deze planner aan je te laten zien, doe ik dit maar al te graag. Vandaag wil ik je dus een inkijkje in de Purpuz planner geven. Benieuwd?

De Purpuz planner is iets kleiner dan een A4 en heeft een stoffen, grijze voorkant met koperen details. Ik vind het geheel er erg chique uitzien! Door de neutrale kleuren is de planner geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

De pagina’s in de planner zijn heel overzichtelijk en rustig ingedeeld. Fijn! De planner begint met een korte uitleg van waar ieder deel goed voor is en hoe je het kunt gebruiken. Iedere maand begint met een maandoverzicht zoals je deze hierboven kunt zien. Er is veel ruimte om dingen op te schrijven en er is zelfs een lijstje waarin je je maanddoelen kunt opschrijven.

De Purpuz planner zou je balans, geluk en succes kunnen vergroten. De Purpuz planner is de eerste agenda die jou in balans je doel(en) laat halen. Door deze planner te gebruiken, kun je grip krijgen op je drukke leven. Ontworpen om in balans je doel te halen, helpt de planner je stap voor stap een doel te stellen en te plannen. Motivatie, inspiratie en reflectie zorgen ervoor dat je de nodige stappen naar je doel zet, aldus de Purpuz planner.

Na het maandoverzicht, komen pagina’s als deze hierboven. Er is per dag enorm veel ruimte om dingen op te schrijven. Ook onder de dagen is nog allerlei ruimte om handige lijstjes of opmerkingen te maken. Dat soort ruimte mis ik altijd in mijn ‘gewone’ agenda en dit soort lijstjes maakte ik daarom eerst altijd op mijn computer en/of telefoon.

De maand eindigt met een aantal vragen voor jezelf, waardoor je duidelijker zicht krijgt op hoe je plant en hoe dit er wel of niet voor zorgt dat je dichter bij je doel komt. Hoewel ik zelf een beetje huiverig ben voor deze vragen, omdat ik er waarschijnlijk achter ga komen dat ik vaker mijn rust moet pakken, zijn ze wel heel goed. Je leert jezelf en je plan-gedrag kennen en jezelf weer in balans te brengen als je ziet dat het niet goed gaat.

Zoals je misschien al verwacht, ben ik enorm enthousiast over de Purpuz planner. Alles is overzichtelijk en ruim opgezet en wat ik zelf enorm handig vind, zijn de kleine to-do lijstjes en andere ‘vrije ruimtes’ die overal tussendoor staan. Dat mis ik echt altijd in ‘gewone’ agenda’s. Ik kan niet wachten totdat ik hem volop kan gebruiken en er echt achter kan komen of dit voor meer overzicht zorgt en rust in mijn hoofd. Laat 2017 maar komen!

Als je net zoals ik een echte planner bent en het liefst alles opschrijft, dan is de Purpuz planner echt iets voor jou. De Purpuz planner voor 2017 kost €34,99. Ook is er een gratis download versie van beschikbaar. Voor meer informatie, bestellen of downloaden van de planner verwijs ik je graag door naar de Purpuz website.

Lijkt zo’n uitgebreide planner jou wat?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog