10x de meest gelezen posts van 2016

img_6685m_zpsinjwbfnz

2016 is echt voorbij gevlogen. Ik was lekker op dreef met mijn studie én mijn blog. Over een paar dagen is 2016 dan toch echt voorbij. Dan proosten we op het nieuwe, hetgeen wat komen gaat. Dat idee, dat 2017 alweer voor de deur staat te wachten, vind ik nog best gek. Al went het wel snel denk ik. 2017 is een compleet nieuw jaar met, hoewel het waarschijnlijk ook voorbij vliegt, nieuwe kansen en mogelijkheden. Zowel voor mij als persoon als voor A Beauty Day. Om nog even terug te blikken naar 2016, wil ik vandaag mijn 10 meest gelezen posts van het afgelopen jaar met je delen. Benieuwd?

Kruidvat – hair essentials anti-klit borstel
Toen ik deze review schreef, had ik niet verwacht dat dit mijn meest gelezen post van het afgelopen jaar zou worden. Deze anti-klit borstel kocht ik bij Kruidvat omdat ik hem zo op de Tangle Teezer vond lijken.

Hema – fab. power bank
Hetzelfde geldt eigenlijk voor nummer twee. Ook hiervan had ik totaal niet verwacht dat deze post het zo goed zou doen. Mijn power bank komt van Hema en omdat ik hem zo leuk vond, besloot ik er een blogpost over te schrijven.

10 manieren om je verjaardag te vieren
Wat leuk dat dit artikel zo hoog staat! Ik vier mijn verjaardag ieder jaar uitgebreid, maar moet altijd echt even nadenken over hoe ik het wil doen. Omdat ik dacht dat ik hierin vast niet de enige zou zijn, besloot ik er wat over te schrijven. Blijkbaar had ik gelijk, want dit artikel staat aardig hoog!

Essence – nieuwe producten lente zomer 2016
Updates geven van nieuwe Essence collecties doe ik maar al te graag. Zelf ben ik altijd enorm nieuwsgierig naar de nieuwe producten en blijkbaar jullie dus ook!

Catrice – preview assortiment herfst winter 2016
Ook de updates van Catrice geef ik maar wat graag. Die scoren ook altijd goed!

Douglas – color card
Dit artikel is al vrij oud, maar wordt nog steeds goed bezocht. Ik schreef dit artikel eind 2014. Dit is een review over de color card van Douglas die ik toen bij mijn bestelling kreeg. Deze kaart zou de juiste foundation-kleur voor je kunnen vaststellen middels een app op je telefoon.

Hema – tompouce peel off masker
Yes! Ook mijn review van het Hema tompouce peel off masker staat in mijn top 10. Dit maskertje zag er zo schattig uit, dat ik hem besloot te proberen.

Swiss o pair haarkur
Deze haarmaskertjes kocht ik ooit in Duitsland. Sindsdien ben ik ze in Nederland al op verschillende plekken tegen gekomen. Misschien is dat de reden waarom dit artikel zo goed scoort.

Tip – reisflesjes kruidvat
Toen ik deze reisflesjes zag bij Kruidvat, wist ik dat ik er een artikeltje aan moest wijden. Fijne reisflesjes zijn namelijk lastig te vinden. Of ze nu nog te koop zijn, weet ik niet.

Kiko – double match lipstick & lipliner
Kiko is een merk dat ik nog niet zo heel lang gebruik, omdat het eerst vrij lastig verkrijgbaar was. Nu er een winkel zit in het centrum van Utrecht, is mijn Kiko collectie aardig gegroeid. De limited editions van Kiko vind ik prachtig, zo ook de double match lipstick en lipliner die ik hier reviewde.

Had jij alles al gelezen?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog