Kiko – double match lipstick & lipliner

Sinds er een Kiko filiaal in Utrecht zit, loop ik er standaard even langs als ik in de stad ben. Goed voor mijn portemonnee? Niet echt. Leuk? Dat wel. Laatst kon ik het niet laten om wat te kopen tijdens mijn bezoekje. Ik zag namelijk de leuke double match lipstick & lipliners uit de campus idol collectie van Kiko. Er waren zes verschillende tinten en na even twijfelen nam ik daring orchid mee naar de toonbank. Vandaag wil ik hem aan je laten zien. Benieuwd?

Het doosje ziet er enorm leuk uit. De lipstick behoort dus tot de campus idol collectie en dat is duidelijk te zien aan het doosje. Het kartonnen doosje bevat witte, blauwe en rode kleuren en heeft een soort college logo in het midden. Ik vind het een leuk detail dat het doosje echt aansluit bij de collectie.

De stick zelf ziet er wat simpeler uit, maar zeker niet minder mooi. De stick is wit en in een lichtgrijze tint staat er op om welk product het gaat en welke tint het is. Welke kleur het is, is ook te zien aan het zigzag lijntje op de dop. Deze heeft namelijk dezelfde kleur als de lipstick.

Volgens Kiko zorgt deze lipstick voor een intense en stralende kleur. De lipstick heeft een dunne, crèmige textuur die samensmelt met de lippen, ze zacht maakt en glanzend. De lipstick heeft een glanzende finish, de lipliner is daarentegen een stuk matter. Door de lipliner onder de lipstick aan te brengen, zou de look de hele dag blijven zitten. Door de zachte textuur is het potloodje makkelijk aan te brengen. Klinkt goed!

In totaal waren er zes tinten verkrijgbaar: een zalmroze tint, twee rode tinten, een donkere berry tot, een rood-rozige tint en een felle roze. Ik koos voor de rood-rozige tint: 05 daring orchid.

Hier kun je daring orchid op mijn arm zien. Links zie je de swatch van de lipstick en rechts zie je die van de lipliner. Zoals je kunt zien heeft de lipstick een vrij glanzende finish en is de lipliner compleet mat. Beide dekken erg goed.

Hierboven kun je het resultaat van de twee op mijn lippen zien. Ik heb mijn lippen ingevuld met de lipliner en vervolgens de lipstick hierover aangebracht. Ik vind het resultaat echt mooi. Doordat de matte lipliner eronder zit, is de glanzende lipstick iets minder glanzend. Dat vind ik eigenlijk wel mooier dan veel glans. Dat beide producten goed dekken is ook weer terug te zien op mijn lippen.

Ik had wel verwacht dat de lipstick langer zou blijven zitten dan normaal door de combinatie met een lipliner, maar de houdbaarheid van deze combinatie verbaasde me echt. Een lunch overleefde ie makkelijk en na een volledige, warme maaltijd zat het meeste van de lipstick nog op mijn lippen.

Ik vind de double match lipstick & lipliner van Kiko erg leuk. Het product ziet er leuk uit, werkt makkelijk en heeft een prachtige kleur. De houdbaarheid verraste me. Deze combinatie blijft namelijk echt goed op z’n plek. De double match lipstick & lipliners horen bij de campus idol collectie van Kiko en zijn dus maar tijdelijk verkrijgbaar. Per stuk kosten ze 5,50. Dat is echt een mooi prijsje voor dit product.

Wat vind jij van de kleur?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog