Mijn quilty pleasures als het gaat om tv kijken

Films en series vind ik geweldig. Sinds ik Netflix heb, kijk ik vaker films en een stuk minder tv. Ik zet de televisie alleen nog aan als er een programma is wat ik echt wil volgen, of als ik gewoon even wat luchtigs wil kijken tijdens mijn ontbijt of tijdens het opmaken. Dan kijk ik van die dingen waar ik niet per se de tv voor aan zet, maar wel van kan genieten als ik het toevallig tegenkom. Je zou het wel mijn quilty pleasures kunnen noemen als het gaat om tv. Vandaag wil ik er 5 met je delen. Benieuwd?

1. Say yes to the dress
In dit programma volg je verschillende vrouwen die een jurk zoeken voor hun aankomende bruiloft. Eigenlijk heel simpel, maar het is zo leuk om te kijken. Ik weet niet zo goed waarom, maar dit programma kan ik echt blijven kijken. Ik vind het zo leuk om te zien wat voor soort jurken er allemaal zijn en wat voor soort mensen er naar de winkel komen.

2. Achter gesloten deuren
Dit programma is zo overdreven, dat het soms bijna grappig is. En dat is dan ook precies de reden waarom ik blijf hangen bij zo’n programma als deze. Achter gesloten deuren is een programma waarin je iemand volgt met een heftig verhaal en het zou gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen.

3. The middle
Dit programma ontdekte ik per ongeluk omdat het op tv kwam na een programma wat ik met mijn vriend keek. Het is zo’n luchtige serie die je ieder moment van de dag zou kunnen kijken zonder dat je al te veel na hoeft te denken. Soms vind ik het ook echt grappig, oeps.

4. Idols
Vroeger vond ik het oprecht een heel leuk programma, nu kan ik vooral genieten van de slechte audities die bij dit programma worden gedaan. Het leuke is dat Idols terug komt en ik niet kan wachten tot ik weer kan genieten van alle gloednieuwe, slechte audities.

5. Extreme couponing
Jaaa, ik wil dit ook! Ik kan echt met open mond kijken naar die moeders die honderden euro’s besparen en allerlei eten gratis mee kunnen nemen doordat ze kortingsbonnen hebben en hun shopping trip goed plannen. Wanneer krijgen wij zulke kortingsbonnen? I’m in.

Wat zijn jouw quilty pleasures als het gaat om tv kijken?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog