januari 2021 in een paar foto's

Januari 2021 in een paar foto’s

Vandaag is het 31 januari 2021. De allerlaatste dag van deze, toch wat gekke maand. In januari begon een gloednieuw jaar, viel er sneeuw in Nederland en zaten we met z’n allen nog meer thuis door de avondklok. Het viel me op dat ik in januari écht weinig foto’s heb gemaakt. Eigenlijk gewoon omdat er voor mijn gevoel weinig gebeurde wat ik graag wilde vastleggen. 10 foto’s van een Netflix marathon vanaf de bank zeggen namelijk niet zo veel… Toch wil ik je in een paar foto’s laten zien en vertellen hoe mijn januari was.

sneeuw januari 2021

Ik HOU van sneeuw. Ik ben zo iemand die per se naar buiten moet als het een keer sneeuwt in Nederland. And so I did. Halverwege januari begon het eindelijk te sneeuwen. Samen met een vriendin genoot ik ’s avonds van de geweldige livestream van de Vrienden van Amstel Live. Toen mijn vriend en ik haar uitzwaaiden, zagen we het (kleine) pak sneeuw en besloten nog even een rondje te gaan lopen. Ik vind sneeuw altijd zo iets magisch hebben.

purpuz planner januari 2021

December was een enorm drukke maand op werk. Ik merkte dat ik daardoor iets minder zin had om daarnaast ook nog veel te ondernemen en doen. Vanaf januari ben ik weer begonnen om mijn planner trouw iedere week in te vullen en dat helpt echt veel! Het zorgt voor overzicht en een stok achter de deur. Ook wordt ik gewoon blij van dingen afstrepen.

purpuz planner

Iedere zondag staat tegenwoordig in het teken van het vooruit plannen van de week. Wat zijn mijn blog to do’s, welke dingen komen iedere week terug en wat moet ik aan mijn freelance copywrite klussen doen? Trust me, dit zorgt er niet alleen voor dat ik overzicht heb, maar ook een stuk productiever werk. De planner die ik al een aantal jaar gebruik is de Purpuz planner. En yes, hij is roze.

boswandeling met joost

Januari was echt een hele gekke maand. Hoewel er al gesproken werd over een avondklok, was het voor mij toch wel even een besefmomentje toen de avondklok er daadwerkelijk kwam. Begrijp me niet verkeerd, ik snap de noodzaak ervan, maar ik vind de hele situatie soms gewoon echt surrealistisch.

Sinds de lockdown ben ik een stuk meer gaan wandelen, om er toch even uit te kunnen zijn. Door al het thuiswerken zit ik namelijk wel erg veel thuis. Daarom ga ik in het weekend wel eens naar mijn ouders om met Joost en mama in het bos te wandelen.

high tea lokale horeca

De maand sloot ik af met deze geweldige high tea. Samen met een vriendin haalde ik een goed gevulde high tea box af bij een lokale horecazaak. We hebben de hele middag thee gedronken en lekker gegeten. Zo maken we het thuis gewoon gezellig!

Hoe was jouw januari van 2021?

xxx Teddy

1 comment

  • • Ik zelf heb ook al gemerkt dat ik de laatste tijd minder foto’s heb. Ook mee dat we bijna steeds binnen blijven.
    Ik zelf verlang al naar de lente.
    • Super mooie foto’s zijn het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog