mooiste momentjes 2020

De mooiste momentjes van 2020

Het voelt gek om terug te blikken op 2020. Aan de ene kant heeft 2020 me echt te lang geduurd, maar aan de andere kant ben ik het tijdsbesef ook een beetje kwijtgeraakt door het vele thuis zitten. De dagen zijn daardoor op elkaar gaan lijken. Is het écht alweer eind december?

2020 is een jaar voor in de boeken. Dat staat in ieder geval vast. Dat wist ik eind maart al. Maar naast alle vervelende dingen die 2020 bracht, wil ik dit jaar met een positieve noot afsluiten. Want laten we eerlijk zijn, het glas is niet alleen halfleeg, maar ook halfvol! Ik wil daarom mijn mooiste momentjes van 2020 met je delen. En als ik zo terugkijk, ben ik best een beetje trots op wat 2020 me gebracht heeft.

2020 was het jaar waarin ik…

…5 jaar vriendschap vierde

Ik leerde mijn beste vriendinnen kennen tijdens mijn eerste studiejaar. Sindsdien zijn we onafscheidelijk. Begin dit jaar vierden we ons 5-jarig-jubileum: ons eerste lustrum. We organiseerden een foto-speurtocht door Utrecht, deden een burlesque workshop, gingen wandelen met alpaca’s en maakten een grote quiz met vragen over alles wat we samen hadden meegemaakt. Ik kan me niet voorstellen dat dat toen gewoon nog kon.

…begon aan een nieuwe baan

Halverwege dit jaar besloot ik te switchen van baan. De banen lagen op dat moment zeker niet voor het oprapen, maar via via kwam ik aan mijn nieuwe functie. Van een online marketeer bij een klein bedrijf stapte ik over naar een veel groter bedrijf als social media marketeer. Spannend? Dat wel, maar ik ben zo blij dat ik deze stap gemaakt heb!

…mijn allereerste auto kocht

Ik heb sinds mijn 18e al mijn rijbewijs, maar ik heb nooit een eigen auto nodig gehad. In Utrecht was ik overal sneller met de fiets en het OV. Mijn vriend had al wel een auto, dus als we verder weg moesten, reed ik met hem mee. Toen ik switchte van baan, besloot ik dat het tijd was voor mijn eigen auto. En ik vind het heerlijk om een eigen waggie voor de deur te hebben! Helaas werk ik nu dus veel thuis, waardoor ik hem minder vaak gebruik dan gepland, maar het is zo fijn om te kunnen gaan en staan waar je wil.

…gave copywriting opdrachten binnensleepte

Mocht je het nog niet weten: naast mijn werk als social media marketeer en mijn blog ben ik ook freelance copywriter. Dit jaar haalde ik als copywriter hele gave klussen binnen waar ik met veel plezier op terug kijk en stiekem best trots op ben.

Wat waren de mooiste momentjes van jouw 2020?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog