November 2020 in een paar foto’s

November is echt voorbij gevlogen voor mijn gevoel. Eerlijk? Ik zag een beetje op tegen november. De kou, de donkere dagen en dat in een tijd dat je weinig gezellige dingen met dierbaren kunt ondernemen. Gelukkig heb ik mijn ouders en vriendinnen wel af en toe op afstand kunnen zien en maakte ik het thuis gewoon heel gezellig samen met mijn vriend. Zo maakten we deze maand zelf sushi, wandelden we veel in het bos én had ik een heel leuk, online event van mijn werk. Vandaag laat ik je in een paar foto’s zien hoe mijn november was.

Omdat ik voor mijn werk de hele dag achter mijn bureau zit, probeer ik ’s avonds vaak te gaan wandelen. Voor de gezelligheid gaat mijn vriend altijd mee. Tijdens een van onze wandelingen spotten we een enorme tuin met prachtige hertjes. Hoe schattig!

Regelmatig lopen we naar het bos. Hoewel ik alle groene blaadjes ook enorm kan waarderen, vind ik al die oranje blaadjes altijd zo’n mooi effect geven!

Ook wanneer ik een bezoekje breng aan mijn ouders, ga ik regelmatig naar het bos om met Joost te wandelen. Natuurlijk moest er ook even een fotootje gemaakt worden met Joost. Dat deed hij voorbeeldig omdat hij wist dat ik een koekje voor hem had.

Halverwege november organiseerde ik voor mijn werk een heel leuk, online event. Omdat het nu niet mogelijk is om een offline event met veel mensen te organiseren, besloten we dit online te doen. We organiseerden een make-up workshop met tips & tricks én hadden een fotostyling cursus. Hoewel het online was, was het écht gezellig en een erg geslaagd event.

Ik lakte mijn nagels deze maand in een herfstig kleurtje. Om ervoor te zorgen dat ik lang kon genieten van mijn vers gelakte nagels, besloot ik dit helemaal volgens de regels te doen. Mét base- en topcoat. Helaas had dat weinig effect, want 2 dagen later waren er alweer stukjes lak van mijn nagels af…

Deze maand dook ik samen met mijn vriend de keuken in om zelf sushi te maken. Hoewel onze rol-techniek nog wel wat verbeterpuntjes heeft, was de sushi erg lekker!

More baking! Ik dook namelijk de keuken in om een cake te bakken. Dat had ik al zo lang niet meer gedaan.

Eind november kwam er bij Kruidvat een geweldige collectie uit: from PB with Love. Deze collectie van Patty Brard is gevuld met allemaal geweldige panterprint items. Daar moest ik natuurlijk wat van scoren. Ik kocht deze geweldige waterglazen en een setje met een panterprint theedoek.

Aan het eind van november ging ik langs bij een vriendin die op zichzelf is gaan wonen in Utrecht. Hoewel haar huisje nog niet helemaal af is, heeft ze het al zo gezellig gemaakt!

Hoe was jouw november?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog