Flormar – supershine lipstick

Als ik in Amsterdam ga shoppen, loop ik vrijwel altijd even naar binnen bij de beauty winkel Flormar. Vaak is het dan druk en weet ik zo snel niet welk product ik wil proberen. Vaak loop ik de winkel dan ook weer uit met lege handen. Maar sinds kort zit er een filiaal in Utrecht. Laatst liep ik daar naar binnen en was ik een van de weinigen in de winkel. Ik kon makkelijk in de schappen kijken en wat producten swatchen. Helaas waren veel producten uitverkocht, maar ik vond tussen alle overgebleven producten wel een mooie supershine lipstick. Vandaag laat ik deze aan je zien. benieuwd?

De supershine lipstick zit in een glanzende, zwarte huls. De huls heeft een soort subtiele zandloper vorm. Boven en onder is de huls breder dan in het midden. Op de dop staat het logo van flormar en verder is de huls vrij simpel.

Op de lipstick zelf staat het logo van Flormar nog een keer. Ook is de lipstick zelf wat platter en breder dan ik van de meeste lipsticks gewend ben.

Volgens Flormar zorgt deze lipstick voor een ultra shiny look door de creamy structuur die de lipstick heeft. Tijdens het dragen hydrateert de lipstick je lippen door de shea boter die hij bevat. In totaal zijn er 21 tinten verkrijgbaar van de supershine lipsticks. Er zit van alles tussen, van beige tot knalrood en fuchsia. Ik koos voor nummer 517. Helaas hebben de lipsticks van Flormar geen namen. Een naam had ik wel een leuke toevoeging gevonden.

517 is een tint die ik moeilijk te omschrijven vind. Het is een roestbruine/rode tint die een wat paarse ondertoon heeft. Hierboven kun je de tint op mijn arm zien. Zoals je ziet dekt ie goed en heeft de lipstick een duidelijke, glanzende finish. Ik vind de tint echt heel erg mooi. Het is een bijzondere tint die erg mooi staat bij mijn lichte huid.

Op mijn lippen vind ik 517 prachtig. De lipstick dekt goed ik vind de glanzende finish er goed bij passen. De lipstick brengt prettig aan en zit fijn op mijn lippen. Ook droogt de lipstick mijn lippen niet uit door de shea boter die erin verwerkt is.

De lipstick blijft bij mij aardig lang zitten. De tint trekt een beetje in je lippen, maar na een lange middag moet ik hem wel weer bijwerken omdat de lipstick dan vooral aan de binnenkant gesleten is. De randjes van mijn lippen zijn door deze lipstick de hele dag voorzien van kleur.

Ik vind de supershine lipstick van Flormar erg leuk. De tint is bijzonder, mooi en dekt goed. De lipstick zit prettig en blijft voor mijn doen goed op z’n plek zitten. De precieze prijs kan ik helaas niet meer terugvinden, maar de supershine lipsticks van Flormar kosten rond de 5,- per stuk. Een leuk prijsje voor zo’n lipstick!

Wat vind jij van de kleur?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog