Essence – little beauty angels collectie

Essence komt binnenkort weer met een nieuwe limited edition! Dit keer heet de collectie little beauty angels. De naam alleen al belooft al veel goeds. Deze collectie is op een, zoals Essence het noemt, hemelse missie om oneffenheden en plekjes te neutraliseren door tegenovergestelde kleuren te gebruiken. Vandaag wil ik je laten zien welke producten er allemaal in deze collectie zullen zitten. Benieuwd?

Face perfection primer
Dit product zou een ideale basis zijn voor onder je make-up. Het product zou de huid matteren en ervoor zorgen dat je make-up beter en langer blijft zitten. Dit product is verkrijgbaar in 01 I’m your wake-up angel, 02 I’m your anti-redness angel en 03 I’m your brightening angel.

Primer stick
Deze primer sticks corrigeren een vermoeide of rode huid of donkere kringen. De vitamines A en E zorgen ervoor dat de stick de huid hydrateert. Deze sticks zijn verkrijgbaar in 01 on my conceal mission, 02 on my anti-redness mission en 03 on my covering mision.

Mutlicolour matt pearls
Deze parels hebben verschillende, corrigerende kleuren. De parels matteren de huid en zorgen voor een stralend effect. Deze parels zijn verkrijgbaar in 01 call me a multitalent angel.

Concealer palette
Dit palette bevat vier kleur corrigerende concealers met een goede dekking. Ze zijn gecombineerd in één palette en zorgen ervoor dat je plekjes kunt wegwerken. Dit palette is verkrijgbaar in 01 four angels for brightness.

Core lip primer
Deze lip primer heeft twee kleuren. De kern zorgt ervoor dat lijntjes verdwijnen, terwijl de buitenste ring ervoor zorgt dat je lippen iets lichter worden waardoor de lipstick die je eroverheen aanbrengt intenser is. Dit product is verkrijgbaar in 01 prime time angel.

Loose setting powder
Dit product kun je gebruiken om je make-up mee te fixeren. Maar dit poeder doet meer dan dat, het corrigeert roodheid en zorgt voor een frisse uitstraling. Dit product is verkrijgbaar in twee tinten: 01 I’m flawless minty en 02 I’m flawless lilly.

Nail Polish
Deze nagellakjes bevatten witte thee-extract wat ervoor zorgt dat de nagels lichter worden. De argan olie die de lakjes bevatten zorgen ervoor dat je nagels ook gevoed worden. De nagellakjes zijn verkrijgbaar in drie tinten: 01 care & dare rosy, 02 care & dare minty en 03 care & dare lilly.

Mini makeup sponges
Deze kleine sponsjes kunnen gebruikt worden voor het aanbrengen, contouren en blenden van creamy make-up. De sponsjes hebben drie verschillende kleuren, die goed bij de rest van de collectie passen. Deze sponsjes zijn verkrijgbaar in 01 pretty little angels.

Brush duo
Dit is volgens Essence de ideale kwast om crème of vloeibare producten mee aan te brengen. De borstel heeft twee kanten, een grotere en een kleine kant. De kwast is verkrijgbaar in één variant: 01 one team, one mission.

Conclusie

Ik vind de little beauty angels collectie er veelbelovend uitzien. Ik  moet eerlijk zeggen dat ik vrij weinig met kleurcorrectie werk, maar dat ik wel erg benieuwd ben naar hoe de producten werken. Vooral de poeders vind ik er erg interessant uitzien, maar ook de kwast en de lip primer spreken me erg aan. De little beauty angels collectie zal vanaf midden maart tot midden april 2017 in de winkels liggen, maar wees er dan snel bij.

Wat vind jij van deze collectie?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog