Shoplog juni 2016

Wanneer ik klaar ben met mijn tentamens en alle deadlines achter de rug zijn, heb ik altijd enorm veel zin om te shoppen. Misschien ook wel logisch, want de weken voorafgaand aan de tentamenperiode heb ik nul tijd om te shoppen. Aangezien ik afgelopen week mijn laatste opdracht inleverde, besloot ik eens goed te shoppen. Samen met een vriendin ging ik langs wat winkels, maar ik ben ook zelf nog even de stad in gegaan na het weekend. Vandaag wil ik je laten zien wat ik de afgelopen week gekocht heb. Benieuwd?

Samen met een vriendin ging ik afgelopen vrijdag de Big Bazaar in op zoek naar een vaderdag cadeautje. Wat ik niet wist, was dat ik halverwege de winkel een make-up schap zou tegenkomen waar zowel Sleek als Sensationail producten in stonden. Ik kon het dan ook niet laten liggen. Na even twijfelen koos ik de twee eye & cheek palettes van Sleek die er waren: dancing til dusk en see you at midnight. Ook koos ik een lipstick palette uit in de kleur tease. Ik ben heel erg benieuwd naar deze producten, want ik kende ze nog niet! Alle drie de palettes waren trouwens 5,- per stuk.

Ook zag ik lakjes van sensationail staan met een goede aanbieding: 2 voor 10. Normaal kosten deze lakjes namelijk rond de 15,- per stuk. Aangezien ik zelf zo’n lamp heb en eens een nieuwe kleur wilde proberen koos ik er twee uit. Ik koos voor twee rode tinten, een wat donkere rood: royal ruby en een felle rood: scarlet red.

We gingen samen ook naar de Nike outlet in Overvecht. Ik had namelijk nog een nieuw sportshirt nodig en nieuwe sportschoenen waren ook geen overbodige luxe. Zoals je op de foto’s kunt zien ben ik voor beide geslaagd. Ik kocht een leuk grijs shirtje met een felgekleurd Nike teken. De sportschoenen die ik uitkoos zijn wit en hebben een lila logo. Voor de sportschoenen betaalde ik 35,- en voor het shirt 12 euro.

Na het weekend ging ik nog even alleen de stad in om een cadeautje te halen. Tijdens de zoektocht naar een cadeau kwam ik langs de etalage van Men At Work liep. Toen ik zag dat er sale was, besloot ik even naar binnen te lopen en zag een paar hele leuke shirtjes. Uiteindelijk koos ik dit gave roestkleurige shirtje met kol en deze blauwe met streepjes uit. Het roestkleurige shirtje was niet in de sale en kostte 19,99 en het blauwe shirt was afgeprijsd naar 12,99.

Bij de Kruidvat kocht ik een back-up van de Catrice liquid liner waterproof. Deze gebruik ik iedere dag en degene die ik in Utrecht heb liggen is vrijwel op. Ook kocht ik een velvet stick van Essence in de kleur peony star, omdat ik hier heel erg benieuwd naar ben.

Bij Rituals was ook sale. Hoewel ik niet echt iets nodig had, kocht ik deze twee mini’s. De body cream van deze lijn heb ik namelijk al en die gebruik ik erg vaak. De deodorant van deze lijn ken ik nog niet, dus daar ben ik erg benieuwd naar. Deze mini’s waren bij elkaar nu maar 5 euro.

Wat heb jij laatst gekocht?

xxx Teddy

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog