Moody monday #36

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 36 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

My Little Happiness – Café Blond Amsterdam
Ik merk dat ik steeds beter de weg weet in steden waar ik veel kom. Dat is ook het geval in Amsterdam. Toch merk ik dat ik nog niet echt veel hotspots weet. Wanneer een vriendin vraagt of ik een leuk plekje weet om te lunchen, haal ik dan ook vaak mijn schouders op. Toen ik dit artikel van Lesley zag, wist ik gelijk wat ik de volgende keer zou zeggen. Het lijkt me namelijk zo leuk om eens naar dit Blond Café te gaan!

A Beauty To Rock – Kat von D lock-it concealer crème 
Concealer is een product waar ik niet meer zonder kan. Ik gebruik het vrijwel iedere dag onder mijn ogen en dat zorgt ervoor dat ik er een stuk frisser uitzie. Omdat ik zo licht ben, is het lastig om de juiste concealer te vinden. Ik gebruik er nu eentje van Collection, maar ik hoorde ook veel goede verhalen van de Kat von D concealer. Zoals je in de review van Griet kunt zien, is ie ook lekker licht!

Matte & Shimmer – Jeffree Star Cosmetics no tea, no shade
Hoewel ik de laatste tijd enorm fan ben van matte (liquid) lipsticks, merk ik dat er langzaam een trend opkomt die me ook wel trekt: metallics. Hoewel ik nog geen idee heb of zo’n finish mij wel staat, vind ik het er zo tof uitzien! Vooral toen ik deze van Jeffree Star voorbij zag komen, werd ik een beetje verliefd.

Ordinary odd – de kracht van een vast uploadschema
Hoewel ik zelf nu al meer dan twee jaar blog, heb ik nog enorm veel aan tips van andere bloggers. Sommige dingen vind ik zelf nog lastig en dan is het heel fijn om ervaringen van anderen te lezen. Ook dingen die werken of juist niet, vind ik handig om te lezen. Dit artikel van Irina is zo’n handig tips-artikeltje. Wanneer je zelf ook blogger bent, raad ik je zeker aan deze even te lezen!

Lees jij graag blogtips?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog