Shoplog dagje Amsterdam

Afgelopen week leverde ik mijn scriptie in. Ik was klaar en had even een weekje rust. Gelukkig, want dat had ik echt even nodig. Ik besloot even mijn rust te pakken, maar ook leuke dingen te plannen. Omdat mijn buurmeisje ook net haar tentamens achter de rug had, besloten we samen een dagje te gaan shoppen. Toen we samen op de bus stonden we wachten, besloten we dat we naar Amsterdam zouden gaan. Normaal gesproken koop ik op één dagje shoppen niet zo veel, maar dit keer slaagde ik goed. Daarom wil ik vandaag aan je laten zien wat ik tijdens mijn shopping trip naar Amsterdam allemaal kocht. Benieuwd?

Tijdens onze shopping trip gingen we langs Lush. The Comforter is toch wel een van de klassiekers van Lush, maar om eerlijk te zijn had ik deze nog nooit geprobeerd. Daar komt binnenkort verandering in, want zoals je kunt zien heb ik hem gekocht! The Comforter kost 6,95. Dat is niet echt goedkoop, maar je krijgt er wel een grote bubble bar voor terug.

Ik was al lange tijd op zoek naar een mooie, losse glitter voor op mijn ogen. Ik durfde het niet aan om er eentje online te bestellen zonder dat ik hem had gezien, dus toen ik een heel schap met glitters tegenkwam bij de make-up studio winkel, werd ik blij. Dit is een cosmetic glimmer effect in een prachtige, zilveren kleur die bright silver heet. I

9 comments

Comments are closed.

Nederlandse beauty blog