Tip: set reisflesjes bij Kruidvat

Hoewel ik nog volop bezig ben met opdrachten voor mijn studie, heb ik echt het idee dat het al bijna zomervakantie is. Ik kan niet wachten totdat de zon volop schijnt, mijn benen minder wit zijn en ik kan genieten van het feit dat helemaal niets hoeft. Ideaal toch? Wat voor mij ook echt bij de zomervakantie hoort, is op vakantie gaan. Het enige nadeel hiervan is dat je (als je met het vliegtuig gaat) niet alles zomaar mee kunt nemen. Ik ben namelijk zo iemand die ineens 25 kilo in haar koffer heeft zitten terwijl er maar 20 mee mag. Gelukkig zijn daar allerlei oplossingen voor. Laatst kwam ik  bij Kruidvat namelijk dit super leuke reisflesjes setje tegen. Vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

Kruidvat Reisflesjes

Ik heb een zwak voor mini verpakkingen, dus ik moet eerlijk toegeven dat ik dit setje voornamelijk in mijn winkelmandje gooide omdat ie er zo leuk uitziet. Hoewel de flesjes vrij simpel zijn, ze zijn namelijk gewoon doorzichtig, hebben ze wel leuke roze details. Dat de flesjes doorzichtig zijn, vind ik persoonlijk erg handig. Zo zie je precies hoe veel product er nog in zit en tot hoe ver je hem kunt vullen.

lege flesjes kruidvat reisflesjes

In het tasje zitten 6 verschillende dingen. Twee verschillende maten knijptubes, een flesje met een spray-kop en drie kleine potjes. Ook zitten er nog wat tools bij zoals een trechtertje en twee spateltjes.

Er zitten dus drie reisflesjes in het setje van Kruidvat. Een grote, dunne en een kleinere die wat breder is. De grote zou ik persoonlijk gebruiken om shampoo in te doen en de kleinere voor conditioner. Het flesje met de spray-kop kun je voor veel verschillende dingen gebruiken. Je zou hier een body mist in kunnen doen, maar ook een haarproduct zoals heat protecting spray. Oh, of een beetje micellair water om je make-up te verwijderen.

img_0279m_zpsmzlcvn3k

De potjes zijn enorm handig. Die kleine flesjes kende ik al wel, maar van dit soort potjes zie ik niet vaak ergens bij zitten. Deze zijn juist erg handig als je net als ik dagcrème gebruikt en die pot eigenlijk veel te zwaar is om mee te nemen.

img_0282m_zpsuwisfey5

Wat ik echt een leuk extraatje vind, zijn de tools die in het tasje zitten. De spateltjes zijn enorm handig om dagcrème over te scheppen zonder dat je er met je handen in moet en het een geknoei wordt. De trechter is ook enorm handig voor de grotere flesjes of het flesje met spray-kop, zodat je ook hier niet hoeft te knoeien met het vullen.

reis set flesjes kruidvat roze

Daarnaast is het tasje waar de reisverpakkingen in zitten, ook erg leuk. Het tasje is doorzichtig en heeft roze details, net zoals de flesjes.

Conclusie

Naast dat je dit setje met reisflesjes van Kruidvat voor op reis kunt gebruiken, kun je er natuurlijk veel meer mee doen. Maak er bijvoorbeeld leuke DIY producten mee of gebruik de potjes om bijvoorbeeld je oorbellen in te bewaren, je kunt enorm veel kanten op met dit setje. Ik kocht dit setje bij kruidvat voor 1,99. Echt een leuk prijsje als je het mij vraagt. In het filiaal waar ik was, verkochten ze het setje ook met groene details. Ook erg fijn voor op reis: de reinigingsdoekjes van Kruidvat.

Heb jij ook zo’n zwak voor kleine verpakkingen?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog