Kruidvat – cleansing reinigingsdoekjes met aloë vera

Mijn gezicht reinigen voordat ik ga slapen vind ik echt een must. Ik ga nooit slapen met make-up op en eigenlijk reinig ik mijn gezicht ook als ik een keertje niets op heb gehad. Soms is het niet altijd even makkelijk om je gezicht goed te reinigen. Bijvoorbeeld na een lange avond, op vakantie of als je ergens anders slaapt. Op zo’n moment vind ik reinigingsdoekjes ideaal. Voor mijn stedentripje naar Londen haalde ik dan ook de cleansing reinigingsdoekjes met aloë vera voor de droge en gevoelige huid van Kruidvat in huis.

De verpakking is vrij simpel, het pakje is van stevig plastic. Fijn, want zo gaat ie niet makkelijk stuk. Er staat wat informatie op het pakje en natuurlijk het kruidvat logo. Het lieve, matte, roze kleurtje maakt het geheel wat vrolijker en girly.

Volgens Kruidvat zijn deze cleansing reinigingsdoekjes met aloë vera speciaal ontwikkeld voor een droge en gevoelige huid. Deze reinigingsdoekjes verwijderen makkelijk je make-up en werken tegen onzuiverheden. Naast het reinigende effect wat deze doekjes hebben, hebben ze ook een verkwikkende werking op de huid. De doekjes zijn volgens Kruidvat ook geschikt voor het verwijderen van waterproof make-up en bevatten geen alcohol.

Klinkt goed! Ik weet alleen niet of deze doekjes ook echt goed werken tegen waterproof make-up, omdat ik dit altijd weg haal met een speciale reiniger. Als ik nieuwe reinigingsdoekjes koop kies ik altijd de doekjes voor de droge/gevoelige huid. Niet per se omdat mijn huid zo droog of gevoelig is, maar omdat deze vaak mild reinigen en ik zo zeker weet dat ze niet te agressief zijn voor mijn huid.

De doekjes ruiken lekker fris. De geur is niet heel erg aanwezig, maar je ruikt hem wel. Ook zijn de doekjes qua vochtigheid precies goed. Ze zijn niet te nat en niet te droog. Een tip om ze vochtig te houden: bewaar dit soort doekjes op de kop, zo loopt het vocht naar beneden en zullen de eerste doekjes niet uitdrogen.

De doekjes doen prima hun werk. Ze halen mijn make-up er goed af. Wat ik fijn vind aan deze doekjes is dat ze mijn huid niet trekkerig achter laten. Ze verwijderen op een milde manier mijn make-up. Mijn huid wordt er niet droog of geïrriteerd van. Mijn huid is juist lekker schoon en gevoed.

Ik ben erg tevreden over de cleansing reinigingsdoekjes met aloë vera van Kruidvat. Ze werken fijn en verwijderen mijn make-up op een milde manier. Ik gebruik dit soort doekjes niet iedere dag, omdat ik toch het idee heb dat een echte reiniger beter werkt voor mij. Daarom gebruik ik ze vooral als ik niet thuis slaap of na een hele lange dag als ik moe ben. Naast de fijne werking, is ook de prijs van deze reinigingsdoekjes fijn. Één pakje bevat 25 doekjes en kost 1,69.

Gebruik jij vaak reinigingsdoekjes?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog