Catrice – illuminating blush

Blush heb ik altijd al een mooi product gevonden, maar de laatste tijd ga ik het steeds meer waarderen. Toen ik net begon met blush, droeg ik vaak dezelfde kleur. Dit omdat ik wist dat deze me goed stond. Nu vind ik het leuk om te experimenteren en juist eens wat anders te proberen. Het is alweer een tijdje geleden dat ik de illuminating blush van Catrice kocht. Ik heb hem gebruikt en wil vandaag mijn mening over deze blush geven.

De verpakking past helemaal bij Catrice. Het doorzichtige plastic is zoals veel van de Catrice producten hebben. Wat me opviel aan deze blush was, dat ie lekker groot is en een super leuk printje heeft. Helaas slijt deze er na veel gebruik wel af ben ik bang. Ik heb volgens mij nog een “oud” printje, want op de website van Catrice zag ik een andere staan.

Volgens Catrice zorgen de twee verschillende kleuren die de illuminating blush heeft voor een subtiele glans en een licht parelmoereffect. Deze blush zorgt voor een perfect accent op je jukbeenderen met een subtiele glow. Precies wat ik zoek ik een blush! De twee kleuren zijn niet heel duidelijk te zien bij deze blush moet ik eerlijk zeggen. Als ik goed kijk zie ik wel wat lichtere en donkerdere vakjes, maar een groot verschil is het niet.

De illuminating blush is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Ik heb gekozen voor de kleur 010 I Am Nuts About You. Dit is een roze kleurtje die een beetje naar oudroze neigt. Catrice verkoopt ook een koraaltint en een wat donkerdere, paarsige tint.

Catrice beweert dat deze blush een mooie glans achter laat en dus shimmer bevat. Om deze shimmer vast te leggen, heb ik bovenstaande foto met flitser gemaakt. Je ziet wel duidelijk de hele kleine glittertjes die in de blush zitten. Deze creeëren samen een mooie glans.

Bovenstaande swatch is met één veeg gemaakt. De blush is dus goed gepigmenteerd. De kleur is niet te heftig, maar wel aanwezig. Als je goed kijkt zie je de hele kleine glittertjes terugkomen in de blush. Wel is de blush wat poederig. Je moet dus opletten dat je niet te veel in één keer met je kwast oppakt.

Hier zie je de blush aangebracht op mijn wangen. Het is een lief roze kleurtje dat voor een gezonde look zorgt. De shimmer is niet echt terug te zien op mijn wangen, maar de blush laat zeker een subtiele glans achter. Je hebt met deze illuminating blush niet per se een highlighter nodig.

I Am Nuts About You is makkelijk op te bouwen. Je kunt hem heel licht aanbrengen, maar ook lekker opvallend. Het is maar net waar jij zin in hebt. De blush blijft ook lang op zijn plek zitten. Blush blijft bij mij eigenlijk altijd wel lang zitten. Ik denk dat dit ook te maken heeft met de basis die je gebruikt.

Ik vind de illuminating blush van Catrice leuk. De kleur is mooi, de blush is goed op te bouwen en laat een mooie glans achter. Het prijsje is ook erg leuk. Voor deze grote blush betaal je namelijk 3,99.

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog