manier om je verjaardag te vieren

10 manieren om je verjaardag te vieren

Morgen ben ik jarig en ieder jaar moet ik er toch weer even over nadenken hoe ik mijn verjaardag wil vieren. Wil ik een mega feest, of ga ik gezellig eten met wat vriendinnen? Misschien herken jij dit dilemma wel en daarom zet ik vandaag 10 manieren om je verjaardag te vieren op een rijtje. Benieuwd?

 1. High Tea
  Om je verjaardag te vieren kun je met een klein clubje familie of vrienden een high tea doen. Zo heb je lekker de tijd om elkaar te spreken en gezellig samen te zijn.
 2. Groot feest
  Je kunt natuurlijk ook all the way gaan en een groot feest organiseren. Vooral als je veel vrienden en familie hebt is dit een goede oplossing. Het is waarschijnlijk ook nog super gezellig!
 3. Uit eten
  Uit eten is ook altijd een goed idee. Ga met je familie, wat vrienden of met je vriend naar een restaurant en maak er echt een uitje van. Trek mooie kleding aan en doe je make-up en haar mooi, wedden dat je je dan jarig voelt?
 4. Diner
  Je kunt natuurlijk ook zelf of met iemand uitgebreid koken. Zoek leuke recepten op, maak een fancy diner en neem er lekker de tijd voor.
 5. Met familie
  Lekker Hollands in een kringetje met een stukje appeltaart kan ook heel erg gezellig zijn. Mijn familie woont niet echt dichtbij, dus verjaardagen zijn altijd leuke momenten om elkaar weer eens te zien.
 6. Uitgaan
  Het is ook heel leuk om uit te gaan met vriendinnen en om 12 uur te vieren dat je jarig bent. Misschien krijg je zelfs de DJ zo ver dat ie een leuk nummer voor je draait.
 7. Workshop
  Je kunt ook een workshop gaan volgen met een klein clubje. Als je dit met vriendinnen doet, denk dan aan zoiets als zelf chocolade maken of een cocktail workshop. Heel gezellig én je leert er nog wat van!
 8. Activiteit
  Vroeger organiseerde je vaak een kinderfeestje en ging je iets doen: zwemmen, survivalen of naar de bioscoop. Maar wie zegt dat je dat nu niet meer kunt doen? Het is toch heel erg gezellig om samen met je vriendinnen naar de bioscoop te gaan, te lasergamen of misschien wel te paintballen.
 9. Uitje
  Je kunt ook met je vriend, een goede vriendin of een familielid een dagje uit organiseren. Bezoek een mooie stad en ga daar leuke dingen doen. Ook kun je hier een mooie hotelovernachting aan vast plakken als je dat leuk vind.
 10. Girls night
  Last but not least kun je ook samen met je vriendinnen een girls night doen. Koop allemaal lekkere snacks en ga een film kijken. Dress code: fluffy & comfort.

Nog niet genoeg manieren om je verjaardag te vieren? Ik maakte ook een deel 2 waarin ik nog meer manieren om het te vieren met je deel! Zo lukt het je vast om van jouw verjaardag een feestje te maken.

Hoe vier jij je verjaardag?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog