Opgemaakt september 2015

Nu ik op kamers woon, heb ik het idee dat ik veel minder opmaak. Ik heb een aantal dingen dubbel zodat ik deze niet steeds mee hoef te sjouwen naar huis, maar dit zorgt er natuurlijk ook voor dat ik mijn producten minder snel opmaak. Ik dacht dus dat ik dit artikeltje zou moeten maken met maar één of twee producten, maar toen ik alles bij elkaar zocht, bleek het toch wel wat te zijn. Vandaag wil ik je daarom laten zien welke producten ik in september heb opgemaakt. Benieuwd?

Als eerste heb ik een douchegel opgemaakt. Dit is de smooth hydrating shower milk van Adidas for women. Deze had ik thuis in de badkamer staan en ik vond hem erg fijn. De geur was lekker en er zaten hele kleine scrubdeeltjes in, waardoor mijn huid ook een beetje gescrubd werd tijdens het wassen.

Ook maakte ik een fles op van mijn shampoo. Ook deze stond gewoon thuis in de badkamer. Dit is de zomer blond shampoo van Andrélon. Deze shampoo gebruik ik al een tijdje en ik koop vaak een nieuwe omdat ie voor mij prima werkt.

Om swatches te verwijderen gebruik ik altijd reinigingsdoekjes en afgelopen maand maakte ik een pakje op. Dit zijn de reinigingsdoekjes van Kruidvat voor de droge en gevoelige huid.

In september maakte ik ook twee wat grotere producten op. De magic touch Body cream van Rituals heb ik lange tijd met plezier gebruikt, maar helaas is ie nu op. Gelukkig heb ik nog een mini tube met deze lekker ruikende body lotion en kan ik dus gewoon door met smeren.

Last but not least maakte ik mijn allereerste scrub van the body shop op. Dit is de peach variant en volgens mij is deze niet of nauwelijks meer verkrijgbaar. Helaas, want ik vond de peach lijn erg lekker ruiken. De scrub werkte voor mij prima. Hij had grove scrubdeeltjes, wat ik erg fijn vind. Maar hij had ook vrij veel crème hieromheen, iets wat ik wat minder vond.

Welke producten heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog