Favorieten september 2015

De maand september is voor mij echt voorbij gevlogen. Ik begon weer met mijn studie en het was gelijk druk. Het is ietsjes later dan normaal, maar vandaag wil ik je mijn favorieten van de afgelopen maand september laten zien. Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze maand niet heel veel nieuwe dingen heb ontdekt, maar ik heb zeker wel een paar producten echt met liefde gebruikt deze maand. Benieuwd?

Mijn eerste favoriet is de droogshampoo van Aussie. De miracle dry shampoo van Aussie is al een tijdje echt een favoriet van mij. Deze maand heb ik hem er dan ook erg vaak bij gepakt en me afgevraagd wat ik zonder droogshampoo zou moeten.

De make-up mist & set spray van E.L.F. is mijn tweede favoriet van de afgelopen maand. Deze spray gebruik ik nadat ik mijn make-up heb aangebracht en hierdoor krijgt het een hele mooie finish. Het poederige effect gaat dan weg en mijn make-up ziet er echt mooier uit. Ook heb ik het idee dat mijn make-up door deze spray wat langer blijft zitten.

Ook de  I love extreme crazy volume mascara van Essence heb ik afgelopen maand veel gebruikt. Ik was er in het begin eigenlijk niet zo enthousiast over, maar naarmate ik hem vaker gebruikt heb, vind ik hem wel fijn. Hij maakt vooral mijn wimpers mooi lang en zwart.

De poeder die ik dagelijks gebruik is de all about matt! fixing compact powder van Essence. Deze poeder gebruik ik om mijn make-up af te poederen. Ik vind het heel fijn dat ie transparant is, zo heb je altijd de goede kleur.

Last but not least de 168 kwast van MAC. Deze kwast heb ik al een tijdje, maar ik liet hem afgelopen maand pas zien op A Beauty Day. Deze kwast gebruik ik bijna dagelijks om mijn blush aan te brengen. Hij is lekker zacht en werk gewoon heel erg fijn.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog