Lush – tea tree water

Mijn huid is niet perfect en heeft echt wel wat verzorging en aandacht nodig. Daarom reinig ik mijn huid twee keer per dag. Het perfecte product hiervoor heb ik nog niet gevonden, dus ik probeer af en toe eens wat uit. Zo las ik goede verhalen over het tea tree water van Lush. Ik werd nieuwsgierig en bracht een bezoekje aan Lush met de vraag of dit product ook wat voor mij zou zijn. Na het even getest te hebben en wat verdere uitleg die ik kreeg, besloot ik het product te kopen. Na alle goede verhalen was ik nieuwsgierig of dit product ook voor mij zou werken. Ik heb het product nu een tijdje gebruikt en vandaag wil ik je mijn mening geven over het tea tree water. Benieuwd?

Lush staat bekend om haar zwarte, plastic, recyclebare verpakkingen. Het tea tree water zit ook in zo’n zwart flesje. Het flesje heeft een pompje, waardoor ie heel makkelijk in gebruik is. Op het flesje staat verder wat informatie over het product.

Volgens Lush is tea tree water hun sterkste toner voor een normale tot vette huid. Tea tree is een wonderlijke plant waarvan de olie reinigende en desinfecterende eigenschappen heeft. Lush heeft hier ook nog opwekkende grapefruit en ontgiftende jeneverbes aan toegevoegd.

Omdat Lush vooral gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten, is dit product niet oneindig houdbaar. Op ieder flesje zit een stickertje waarop staat wanneer het product is gemaakt, door wie en tot wanneer je hem zonder problemen kunt gebruiken. Mijn flesje is in juni gemaakt en blijft goed tot augustus 2016. Dat is nog aardig lang!

Je kunt dit product op verschillende manieren gebruiken. Je kunt het rechtstreeks op je huid sprayen en het er daarna afhalen, maar je kunt het ook eerst op een watje sprayen en deze voorzichtig over je huid heen wrijven. Ik doe eigenlijk altijd het laatste. Zo weet ik zeker dat ik alle plekjes op mijn gezicht heb gehad.

Ik was een beetje bang voor de geur van dit product, omdat ik wel eens heb gehoord dat tea tree niet lekker ruikt, maar dit viel me alles mee. Ik wil niet zeggen dat dit product een lekkere geur heeft, maar storend vind ik het zeker niet.

Het product is dus makkelijk in gebruik en ruikt prima. Maar het belangrijkste is voor mij de werking. Nadat ik mijn huid gereinigd heb met dit product voelt mijn huid schoon aan. Ook merk ik dat mijn huid er beter uit ziet nu ik dit product wat langer gebruik. Mijn oneffenheden zijn niet als sneeuw voor de zon verdwenen, maar ik denk dat dit product mijn huid zeker helpt om er minder last van te hebben. Ook droogt het product mijn huid niet uit. Daar ben ik heel blij mee, want mijn huid kan op sommige plekken af en toe wat droog zijn en het zou zonde zijn als dit product dat zou versterken.

Ik ben erg tevreden over het tea tree water van Lush. Het product werkt makkelijk en doet goed z’n werk. Mijn huid voelt schoon aan na het reinigen en is niet droog. Door dit product ben ik niet gelijk van al mijn oneffenheden af, maar mijn huid ziet er wel beter uit. Het tea tree water van Lush is in twee formaten te koop. Eentje van 100 gram die 6,95 kost en eentje van 250 gram die 13,25 kost. Heel goedkoop is dit product dus niet, maar ik vind het een prima prijs voor dit fijne product.

Welke producten gebruik jij om je gezicht te reinigen?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog