September in een paar foto’s

De maand september is alweer bijna voorbij. September was voor mij een maandje waarin ik echt weer even moest wennen. Ik begon met mijn tweede studiejaar en zat doordeweeks op kamers. Het was gelijk vol gas. Wel een beetje gek, maar toch ook erg leuk. Ik heb afgelopen maand veel moeten doen voor mijn studie, maar daarnaast heb ik genoeg tijd gehad om leuke dingen te doen. Vandaag wil ik je daarom in een paar foto’s mijn september laten zien. Benieuwd?

De maand begon gelijk goed, want op 1 september bracht ik een bezoekje aan de kapper. Ik besloot er aardig wat af te halen en hierboven zie je het resultaat. Ineens had mijn haar weer wat volume en viel het een stuk mooier. Jeej!

Afgelopen maand sliep ik voor het eerst een hele week achter elkaar op mijn kamer. Ik was er al wel geweest en had er ook al geslapen, maar nu voelde het toch wat anders omdat mijn schooljaar begonnen was. Het was toch even spannend, maar wel enorm leuk. Op deze foto kun je al mijn leuke bankje zien die in mijn kamer staat. Als mijn kamer helemaal af is zal ik er een artikeltje aan wijden, maar mij kennende kan dit nog wel eventjes duren…

De weekenden breng ik nog gewoon thuis door. Dan zie ik mijn ouders weer, kan ik weer even knuffelen met onze kat en geniet ik van het weekend met mijn vriend. Samen met mijn vriend ging ik naar de La Place om een warme chocolademelk met witte chocolade te drinken. Dit hadden we al zo lang niet meer gedaan en om de een of andere reden hadden we hier allebei mega veel zin in.

Een nieuw studiejaar betekent automatisch ook een nieuw rooster. Ik had alleen niet verwacht dat dit nieuwe studiejaar ook een nieuwe locatie met zich meebracht. Samen met een vriendin was ik dan ook verbaasd toen we voor het eerst les hadden op het university college in Utrecht. Het leek net alsof we in een Amerikaanse film terecht waren gekomen zo mooi, dus hier moesten we even een fotootje van maken!

Nu ik in Utrecht woon, eet ik veel vaker samen met mijn vriendinnen. Super gezellig! Halverwege deze maand at ik met een vriendin en maakten we deze enorm lekkere pasta met courgette, rucola, mozzarella en pijnboompitten. Zo lekker!

Vorige maand liet ik je al een foto zien van de super schattige kittens van mijn buren. Nu zijn ze wat groter en worden ze steeds actiever. Ik vind ze zo schattig, dus ik ga af en toe langs om ze gewoon even te knuffelen.

Deze is ook schattig!

Omdat we een steenoven in de tuin hebben, eten we soms uitgebreid pizza. We maken dan zelf deeg en beleggen hem helemaal zoals we zelf willen. Super lekker en ook nog eens heel erg gezellig. We aten deze maand weer een keertje pizza uit de oven en dit blijven toch wel echt de allerlekkerste pizza’s.

Een tijdje geleden kon je bij de Albert Heijn sparen voor een 2e driegangen menu gratis. Aangezien mijn ouders bijna alle boodschappen bij de AH doen, hadden we aardig wat volle spaarkaarten. Afgelopen maand besloten mijn vriend en ik de eerste in te leveren. We gingen uit eten en met deze bon scheelde het uiteindelijk echt veel. Score!

Samen met een vriendin ging ik deze maand naar een festival. We hebben ons enorm vermaakt en echt genoten van wat voor mij waarschijnlijk het laatste festival zal zijn van deze zomer.

Op kamers wonen betekent ook je eigen was doen. Om eerlijk te zijn neem ik nu nog wel veel mee naar huis, maar ik heb wel mijn eerste wasje gedraaid met deze leuke mintgroene handdoekjes die ik bij Hema kocht. Ik waste ze met wat Zwitsal wasverzachter van Robijn en nu ruiken ze echt enorm lekker! Mijn vriendinnen verklaarde me voor gek toen ik vertelde hoe lekker mijn handdoekjes wel niet roken. Oeps…

Na mijn college plande ik even een shoptripje in omdat ik een heel leuk vestje had gezien bij Costes. Natuurlijk kon ik het niet laten om even verder te shoppen en liep ik ook de H&M even in. Het gevolg was dat ik dit leuke blousje tegenkwam en deze besloot te kopen.

De laatste donderdag van de maand ging ik Expeditie Robinson kijken met mijn huisgenootjes. Omdat we allemaal geen zin hadden om te koken besloten we pizza te bestellen. Soms is dat gewoon heel erg lekker. Ik had een pizza met pesto en mozzarella.

Het laatste weekend van september bracht ik weer thuis door, knuffelend met onze kat die me volgens mij een beetje gemist had. Vandaar dat ie me ook mocht helpen met het typen van mijn blogposts en daarna lekker op mijn schoot mocht slapen.

Wat heb jij afgelopen maand gedaan?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog