Moody monday #2

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keer werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het dus alweer tijd voor deel 2 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd? 

1. Tips om lege producten in te leveren
In dit artikel vertelt Aranka je welke producten je niet gelijk weg moet gooien als ze op zijn, want sommige producten kun je in de winkel inleveren tegen iets leuks! Ik wist al dat je MAC producten kunt inleveren met back 2 mac in Duitsland, maar dat Lush ook producten terug neemt en zelf Yankee Candle, dat wist ik nog niet! Dit is echt iets om vrolijk van te worden.

2. Tony’s fudge
Ik kan me uren vermaken met de meest mooie foto’s van eten op pinterest. De meeste dingen zien er uit alsof ik ze nooit zou kunnen maken, maar dat neem ik dan voor lief. Laatst kwam ik een recept tegen die ik waarschijnlijk wel zou kunnen maken en er net zo pinterest-perfect uit zag. Het ziet er enorm lekker uit en het heeft echt een hoog moet-ik-maken-gehalte. De foto’s en het filmpje zijn in ieder geval al om bij weg te kwijlen.

3. Lush halloween collectie
Ik vind Lush geweldig, maar ik word altijd het meest blij van de najaarscollectie. Zowel naar de halloween collectie als de kerstcollectie kan ik echt uitkijken. Ik werd dan ook enorm blij van al deze leuke producten toen ik ze bij desirée zag. Nu ik weet dat al deze mooie producten eraan zitten te komen, moet ik maar weer eens een shoptripje naar Lush plannen.

4. Catrice blush
Bij lotte zag ik deze mooie budget blush van Catrice voorbij komen. De blush ziet er niet alleen mooi uit in de verpakking, maar geeft ook nog eens een mooi kleurtje af. Misschien dat ik deze wel in mijn mandje gooi als ik weer eens langs de kruidvat ga…

Van welke post word jij blij?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog