OPI – tutti frutti tonga

I love nagellak. Het liefst draag ik iedere dag een nieuw kleurtje en heb ik nooit meer afgesleten randjes. Helaas heb ik daar gewoon de tijd niet voor en maak ik hier ook de tijd niet voor vrij. Maar als ik mijn nagels weer net gelakt heb, vind ik ze extra mooi en neem ik me voor om er de volgende keer echt sneller tijd voor vrij te maken. Laatst deed ik weer eens een nagellakje op die ik al een tijdje in mijn bezit heb, maar nog nooit heb laten zien: tutti frutti tonga van OPI. Vandaag wil ik deze dan ook aan je laten zien. Benieuwd?

Tutti frutti tonga zit in een glazen potje met een lange, zwarte dop. Precies zoals ik het gewend ben van OPI. Ik vind de flesjes nagellak iets chiques en luxe hebben. Het kwastje van deze lak ziet er goed uit en werkt ook fijn. Hij is vrij breed, waardoor je genoeg lak in één keer oppakt en dit makkelijk kunt verdelen over je nagel.

Tutti frutti tonga hoort bij de parelmoer collectie van OPI. Volgens OPI bevat deze nagellak veel kleurpigmenten en een geweldige glans. Daarnaast zou ie lang blijven zitten en een fijn penseeltje hebben die makkelijk, egaal én streeploos aan zou brengen. Dat klinkt erg goed!

Hierboven kun je de lak op mijn nagels zien. Ik vind de perzikkleurige tint van tutti frutti tonga erg mooi, maar de parelmoerfinish toch niet zo. De glans had van mij iets minder opvallend mogen zijn, omdat de lak hierdoor een beetje streperig oogt. Ook draag ik hier twee laagjes en nog zie je de witte randjes van mijn nagels door de lak heen komen. De dekking is dus niet volledig. Aan de ene kant vind ik dit jammer, maar aan de andere kant is dit lakje hierdoor een mooie, neutrale nagellak die simpel maar verzorgd staat.

De houdbaarheid van de lak is zoals ik deze van OPI gewend ben. De lak blijft goed op z’n plek zitten en ik krijg met de nagellakjes van OPI vaak pas na 4 dagen mijn eerste chip. Voor mijn doen is dat vrij goed.

Ik vind tutti frutti tonga van OPI erg leuk. De kleur is mooi, alleen de finish en de dekking hadden naar mijn mening beter gekund. Maar als je houdt van een niet zo opvallende lak die wel heel verzorgd staat, vind je dit misschien juist mooi. De houdbaarheid daarentegen is wel weer erg goed. Tutti frutti tonga hoort bij de parelmoer lakjes van OPI en deze kosten 14,95 per stuk.

Wat vind jij van zo’n parelmoer finish?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog