manier om je verjaardag te vieren

10 manieren om je verjaardag te vieren #2

M’n verjaardag vieren is ieder jaar weer iets waar ik echt naar uit kijk. Wel twijfel ik altijd over hoe ik het wil vieren. Afgelopen jaar schreef ik daarom het artikel 10 manieren om je verjaardag te vieren. Nu we een jaar verder zijn en ik dus een jaartje ouder word, ga ik natuurlijk weer mijn verjaardag vieren. Ik wist nog niet precies hoe, dus ik vond dit een geschikt moment om weer 10 manieren op een rijtje te zetten. Voor mezelf, maar ook als inspiratie. Benieuwd?

 1. Sleep over
  Hoe gezellig is het om al je vriendinnen uit te nodigen voor een sleep over! Vroeger vond ik dat altijd enorm leuk, als ik uitgenodigd werd door mijn vriendinnen voor een slaapfeestje. Maar ook nu kan dat nog heel gezellig zijn.
 2. Tapas avond
  Gezelligheid en eten zijn een hele goede combinatie, althans, dat is mijn ervaring. Daarom kun je voor je verjaardag een tapas avond organiseren. Maak allerlei lekkere gerechtjes of laat iedereen wat lekkers meenemen.
 3. Bootje huren
  Voor dit idee moet het wel lekker weer zijn: ga erop uit met je verjaardag en huur een bootje. Neem wat lekkers te drinken mee en geniet van een dagje op het water. Een hele originele manier om je verjaardag te vieren.
 4. Filmmarathon
  Hou samen met je beste vriendin, vriend of al je vriendinnen een filmmarathon. Er zijn enorm veel films die geschikt zijn om als marathon te kijken. Disney, Harry Potter, Divergent, The Hunger Games en ga zo maar door. Oh en zorg wel voor genoeg lekkere film-snacks!
 5. Cocktails drinken (of zelf maken)
  Cocktails geven mij altijd een feestelijk gevoel. Ik drink ze ook alleen met feestjes of op vakantie. Ga met vrienden naar een mooie cocktail bar of nodig iedereen bij je thuis uit en ga samen cocktails maken!
 6. Themafeest
  Carnaval hoeft niet de enige gelegenheid te zijn om je te verkleden. Organiseer voor je verjaardag een themafeest! Je kunt het thema kiezen wat bij je past én de meest leuke outfits aan trekken.
 7. Spelletjesavond
  Vroeger speelde ik enorm graag bordspelletjes. Nu doe ik dat bijna niet meer. Zonde, want het kan echt heel gezellig zijn. Ben jij zo iemand die spelletjes vroeger ook geweldig vond, organiseer dan een spelletjesavond voor je verjaardag.
 8. Weekendje weg
  Als je wat meer wil besteden aan je verjaardag, kun je een weekendje weg gaan. Alleen, met een vriendin, je vriend, je ouders of misschien wel met een groter groepje vriendinnen. Het kan allemaal. Maak een stedentripje of bezoek een leuke stad in ons eigen land.
 9. Picknick
  Ga met je verjaardag picknicken. Ook voor dit idee is het handig als het lekker weer is. Maar toch kan het ook heel gezellig zijn als het wat kouder is. Neem dan warme chocomelk, een vuurtje en wat marshmallows mee!
 10. Karaoke
  Naast dat je ‘gewoon’ kunt gaan stappen, kun je met je verjaardag ook nog een stapje verder gaan: bezoek een karaoke bar! De kans is enorm groot dat je met je vrienden een geweldige avond hebt. Vind je een karaoke bar toch iets te heftig? Dan kun je natuurlijk ook gewoon thuis een karaoke avondje houden. Misschien is het dan wel handig om de buren van tevoren even in te seinen…

Hoe vier jij je verjaardag?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog