PUPA Milano – I’m pure color lipstick

Ongeveer twee weken geleden vertelde ik dat ik naar een pers event van PUPA Milano was geweest. Ik kende dit merk al wel, maar veel ervaring had ik er nog niet mee. Dat zorgde er juist voor dat ik extra nieuwsgierig was naar de producten en het merk graag beter wilde leren kennen. Aan het einde van het event kreeg ik een prachtige I’m pure color lipstick uit de herfstcollectie velvet garden mee naar huis. Vandaag wil ik deze lipstick aan je laten zien. Benieuwd?

De lipstick heeft een wat ovale vorm en een glanzende, donkerpaarse huls. Dat vind ik erg gaaf, want vaak hebben lipsticks een zwarte huls. Dit is een keer wat anders en door de paarse tint valt de lipstick lekker op in mijn collectie. Op de dop van de lipstick staat met gouden letters: I’m PUPA. Ook op de lipstick zelf staat PUPA gedrukt.

Volgens PUPA Milano draait de collectie velvet garden om de herfst. De collectie bevat rijke formules die een gevoel van fluweel oproepen en diepe kleuren die de collectie in al haar glorie uitdrukken. De I’m pure color lipstick absolute shine brengt met een veeg al een diepe, zuivere en prachtige kleur aan op de lippen. Door de combinatie van glanzende polymeren heeft de lipstick een glanzende finish.

De velvet garden lijn bevat vier verschillende kleuren lipstick. Ik heb er hier één van: 418 Fuchsia Cyclamen. Fuchsia Cyclamen is een prachtige, felle roze tint met een koele ondertoon. Toen ik hem voor het eerst swatchte werd ik enthousiast bij het zien van de koele ondertoon. Heel erg gaaf!

Hierboven zie je de swatch. De lipstick dekt goed en heeft een prachtige, felle roze tint. Het is duidelijk te zien dat de lipstick koel is, door de wat blauwe ondertoon. Daar hou ik wel van. Dat past namelijk goed bij mijn bleke, koele huidskleur.

Hier zie je hoe Fuchsia Cyclamen eruit ziet op mijn lippen. Ik vind de kleur echt heel erg gaaf. Het is geen tint die ik iedere dag zou dragen, maar ik vind het wel erg mooi. De lipstick dekt, zoals je kunt zien, erg goed. De textuur is romig, waardoor de lipstick gemakkelijk en prettig uitsmeert. Velletjes op mijn lippen zijn hierdoor nauwelijks zichtbaar en de lipstick droogt ook mijn lippen niet uit.

De lipstick blijft prima op z’n plek zitten. Het is geen long lasting lipstick die je er ’s avonds hard af moet boenen, maar een uur of 4 overleeft hij zeker. Een kleine maaltijd overleeft hij ook, maar na een grote maaltijd zul je hem toch even snel bij moeten werken.

Ik vind de I’m pure color lipstick absolute shine van PUPA Milano uit de velvet garden lijn erg fijn. De kleur is enorm gaaf en zit prettig op mijn lippen. Door de romige textuur is de lipstick niet uitdrogend en blijft hij ongeveer een uur of 4 mooi. De lipsticks uit de velvet garden lijn kosten 17,95 per stuk en zijn verkrijgbaar bij DA en verschillende Etos filialen. De velvet garden lijn bevat naast lipsticks ook twee oogschaduw palettes, eye pencils, een mascara, een blush en nagellak. In dit artikel kun je een foto van de hele collectie vinden.

Wat vind jij van deze felle, roze tint?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog