Mijn eerste pers event – PUPA Milano

Met klamme handjes stapte ik de trein in. Die klamme handjes kwamen door de warmte, maar ook een klein beetje door de zenuwen. Ergens in mijn eentje naar toe gaan waar ik totaal niemand ken, vind ik altijd een beetje spannend. In het begin dan. Ik ben zo iemand die zich druk maakt over de meest random en onwaarschijnlijkste dingen als ‘iedereen gaat me zo raar vinden of niemand gaat met me praten’. Misschien herken je het ergens wel. Toen ik de trein uitstapte, wuifde ik de zenuwen weg. Ik hoefde helemaal niet zenuwachtig te zijn, want ik ging iets heel erg leuks doen: ik ging naar mijn allereerste pers event. Ik was namelijk uitgenodigd om de herfstcollectie velvet garden van PUPA Milano te bekijken in Amsterdam onder het genot van een wijnproeverij. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe het was. Benieuwd?

Het event vond plaats in een prachtige fotostudio in Amsterdam: House of Orange. Helaas was ik nogal overdonderd door het mooie pand en was het nog even wennen, dus een overall foto van de locatie heb ik niet gemaakt. Echt weer iets voor mij. Het pand had een enorm hoog plafond, mooie, witte muren en het plafond bestond uit een donkere balkenconstructie die er oud uit zag. Zelfs de ramen waren enorm hoog. Ik merkte dan ook met alle foto’s die ik maakte dat de belichting super was. Dat moet ook wel in een fotostudio.

Toen iedereen er was, liepen we een grote zaal in, waar stoelen voor ons klaar stonden. Ik ging zitten en het event begon met het demonstreren van de producten uit de herfstlijn van PUPA Milano: velvet garden. Deze lijn is speciaal voor de herfst ontworpen en bevat veel paarse en bordeaux tinten.

Hierboven zie je de look die met de producten uit de velvet garden lijn gemaakt is. De look had een mooie, paarse smokey eye en een felle lipkleur. Hoewel ik zelf erg weinig paarse oogschaduw draag, vind ik het toch wel erg mooi bij blauwe ogen! Dat moet ik vaker gaan dragen. Ook de felle lipstick vind ik leuk.

Hier zie je alle producten die in de Velvet Garden collectie zitten, met uitzondering van de nagellakjes. De Velvet Garden collectie is dus speciaal voor de herfst en bestaat uit twee oogschaduwpalettes, vier lipsticks, een hele mooie multicolor blush, twee oogpotloden en een gekleurde mascara.

Na de demonstratie kregen we een cursusje wijn proeven. Erg origineel! We kregen een heerlijke Italiaanse witte en rode wijn die we professioneel leerden proeven. We moesten hem tegen het licht in bekijken, laten walsen in het glas en ruiken voordat we hem daadwerkelijk gingen proeven. Echt leuk gedaan en de wijnen waren ook erg lekker.

Aan het eind van de middag kregen we ook een leuke goodiebag mee naar huis. In het felrode tasje van PUPA Milano zat een heel leuk zwart schoudertasje. Een perfect tasje om te gebruiken voor een avondje uit. In het tasje zat een lipstick uit de Velvet Garden lijn. Daarvan komt binnenkort uiteraard een review online!

Ik heb een enorm leuke middag gehad. Ik heb met mede-bloggers kunnen kletsen, naar prachtige beauty producten gekeken en een heerlijk wijntje gedronken. Daarvoor wil ik PUPA Milano, maar ook jou erg bedanken! Want hey, zonder mijn bezoekers zou ik hier niet geweest zijn.

Ben jij wel eens naar een pers event geweest?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog