September 2016 in een paar foto’s

De maand september is alweer in volle gang. Het echte leven is voor mij nu echt weer begonnen. Ik had mijn eerste colleges en stond dus weer ouderwets vroeg op. Hallo wekker om half 8 s’ ochtends. Naast mijn colleges deed ik ook allerlei leuke dingen, genoot ik volop van de laatste zonnestraaltjes én ging ik naar mijn eerste pers event voor mijn blog. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe het begin van mijn september was. Benieuwd?

Ik begin met een foto die eigenlijk nog bij augustus hoort, oeps. Op de laatste dag van augustus ging ik namelijk samen met mijn moeder high tea-en. We hadden beiden nog nooit een high tea gedaan, dus we wisten niet zo goed wat we konden verwachten. Gelukkig was het enorm leuk. Alles was erg lekker en het was heel veel. We hebben lekker gekletst en zo een hele leuke middag gehad.

Onze kat gaat met het warme weer op de meest gekke plekken liggen. Dit is op dit moment zijn favoriet: midden in de tuin tussen de planten. Ik snap niet waarom hij daar graag ligt, maar ik vind het wel grappig.

Op dit moment hebben we veel groentes uit onze eigen tuin. Zo leuk!  Ik haalde deze drie prachtige puntpaprika’s uit de tuin voor het avondeten. Jum!

Begin september begonnen mijn colleges weer. Hoewel ik echt weer even moest wennen aan het vroege opstaan, had ik er wel zin in. Na mijn eerste collegedag op woensdag kwam mijn vriend langs in Utrecht en gingen we samen uit eten. We reserveerden bij Quignon, een heel leuk restaurantje in Utrecht. Ik bestelde daar deze enorm lekkere geitenkaas burger.

De volgende ochtend konden we heerlijk uitslapen, want ik had geen college en ook mijn vriend hoefde pas ’s middags te werken. Ik haalde daarom heerlijke, verse broodjes bij de supermarkt en een cappuccino voor hem. Altijd fijn zo’n uitgebreid ontbijtje.

Diezelfde middag ging ik naar Amsterdam omdat ik uitgenodigd was om de herfstcollectie van PUPA Milano te vieren met een Italiaanse wijnproeverij. Dit was mijn allereerste pers event en als je benieuwd bent naar hoe het was, check dan even het artikel van gisteren. Op de terugweg naar het station maakte ik deze foto. Wat is Amsterdam Centraal toch mooi (en druk).

Na mijn eerste week met colleges, ging ik in het weekend met vriendinnen naar een festival. We gingen naar Appelpop. We besloten zaterdag de 10e te gaan, omdat dat ons de leukste dag leek. Appelpop is een gratis (!) festival in Tiel. We hebben de hele middag lekker in de zon gezeten, bij optredens gekeken en rondgelopen op het terrein. Tijdens het rondlopen kwamen we een fotohokje tegen van de Gelderlander. Daar moesten we natuurlijk even een foto maken. In het hokje lagen allerlei gekke attributen, dus daar maakten we gelijk gebruik van!

Na een heerlijke middag gingen we naar het optreden van Guus Meeuwis. Dit was toch wel het allerleukste optreden van die dag. Guus was namelijk zo enthousiast en gezellig!

Na het festival rustte ik lekker uit en begon ik maandag weer vroeg met mijn colleges. Dinsdag de 13e ging ik naar Amsterdam. Ik was uitgenodigd om de nieuwe geuren van s.Oliver te bekijken in een prachtig Hotel. Binnenkort zal er een verslagje online komen van dit event en je kunt natuurlijk ook een review van de nieuwe geur verwachten. Ik kan je alvast verklappen dat hij echt heel erg lekker ruikt!

Wat heb jij in september al gedaan?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog