Kiko – blush cocoa shock

Sinds Too Faced kwam met het chocolate bar palette lijkt het wel alsof er een nieuwe hype ontstaan is. I heart makeup kwam met de chocolate palettes en ik kwam laatst bij Kiko een schattig blush palette tegen wat verdacht veel leek op een groot, dik stuk chocolade. Toen ik erachter kwam dat het ook nog eens zo rook, liep ik ermee naar de toonbank. Ik heb het over het blush cocoa shock palette van Kiko. Vandaag wil ik dit stuk chocolade, uh, blush palette aan je laten zien. Benieuwd?

Het palette zit in een roze, kartonnen doosje met donkerbruine details. Het doosje deed me gelijk denken aan zo’n cadeaudoosje wat vol zit met dure chocolaatjes. In het midden staat met gouden letters het logo van Kiko. Naast dat het doosje al veel weg heeft van een lekkernij, lijkt het palette zelf enorm op een stuk chocolade. Het doosje is bruin en lijkt op twee blokjes chocolade. Op het midden van ieder blokje staat het logo van Kiko gedrukt. Wanneer je het doosje opent, komt er een subtiele chocoladelucht op je af en zie je twee blushes in dezelfde blokjes-vorm.

Volgens Kiko bevat dit doosje twee baked blushes die ideaal zouden zijn voor een natuurlijk resultaat. De twee kleuren kun je zowel apart gebruiken als met elkaar mengen. De blushes hebben een matte en egale finish en zijn gemakkelijk te blenden. Op de site van Kiko staat een waarschuwing bij dit product: niet inslikken. Is dat even jammer, want de blushes ruiken om op te eten! Het blush cocoa shock palette is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. Ik koos voor 02: silky rose en mauve.

Hier zie je de swatches van de twee blushes op mijn pols. Links zie je de lichtste kleur uit het doosje en rechts de wat donkerdere tint. Zoals je ziet zijn de blushes erg natuurlijk, maar geven ze wel genoeg kleur af. Ze zijn erg zacht en heel makkelijk op te bouwen.

Hier zie je hoe de blushes eruit zien op mijn gezicht. Op de eerste foto draag ik de lichte tint. Op de tweede foto draag ik de donkere tint uit het doosje. Beide blushes geven een mooi, natuurlijk effect. Ook zijn de blushes compleet mat. Dat vind ik erg mooi! De blushes zijn gemakkelijk op te bouwen en door de zachte textuur zijn ze ook mooi te blenden. Dit zijn echt hele mooie blushes voor een every-day look. Ik denk dan ook dat ik dit doosje er vaak bij zal pakken.

Ik ben enorm blij met het blush cocoa shock duo van Kiko. Niet alleen de verpakking is erg leuk, ook de twee blushes zijn prachtig. De kleuren passen erg goed bij mijn lichte huid, zijn gemakkelijk op te bouwen en geven een heel mooi, natuurlijk resultaat. Ook vind ik het mooi dat ze mat zijn, zodat mijn highlighter extra opvalt wanneer ik deze draag. Ik kocht het blush cocoa shock duo van Kiko voor 10,90.

Hecht jij waarde aan zo’n leuke verpakking?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog