Moody monday #27

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 27 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

By Aranka – Yves Rocher vertige longueur mascara
Hoewel ik erg gehecht ben aan mijn vaste mascara en deze vaak opnieuw koop, sta ik altijd open voor betere mascara’s. Zo kwam ik laatst bij Aranka de vertige longueur mascara van Yves Rocher tegen. Ik vond het resultaat er zo mooi uitzien, dat ik deze mascara ook wil proberen.

Nella Vita – Azijn is fijn!
Met Azijn kun je enorm veel doen. Hoe handig dit middeltje is, wist ik al. Maar dat je er zo veel mee kan als in dit artikel wordt beschreven, wist ik nog niet. Ben je benieuwd naar alle handige dingetjes die je met azijn kan? Check dan even dit artikel van Nella Vita.

Budgetella – met deze slimme trucjes blijft jouw nagellak langer houdbaar!
Omdat ik aardig wat nagellak heb, maak ik wel eens mee dat een nagellak niet meer goed is. Hij droogt niet meer goed of is erg stroperig geworden. Enorm zonde! Gelukkig zijn er een paar trucjes om dit te voorkomen. Je kunt ze lezen op Budgetella.

Lois Lorinde – banana cinnamon rolls 
Ik hou van cinnamon rolls. Toen ik dit receptje tegenkwam, was ik om. Banaan met kaneel is een hele goede combinatie, dus waarom niet als cinnamon rolls! Dit ga ik binnenkort echt maken. Het receptje vindt je in dit artikel.

Lijken cinnamon rolls van banaan jou ook een goede combinatie?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog