Aliexpress – wenkbrauw schaartje

aliexpress wenkbrauw schaar

Een paar jaar geleden epileerde ik mijn wenkbrauwen alleen. Dat vond ik toen al heel wat. Tegenwoordig doe ik wel meer dan dat. Ik vul ze in met een beetje poeder en knip ze zo nu en dan bij zodat ze hun mooie vorm houden. Voor dat knippen gebruikte ik eerst altijd een klein nagelschaartje, maar heel fijn werkte dat niet. Toen ik op Aliexpress dit speciale wenkbrauw schaartje tegenkwam, bestelde ik hem. Dit leek me namelijk veel fijner werken dan zo’n gewoon schaartje. Ik heb dit schaartje nu een tijdje gebruikt en vandaag wil ik je mijn mening geven. Benieuwd?

aliexpress wenkbrauw schaar achterkant

Ik kreeg het schaartje binnen in een plastic hoesje met een kartonnen achterkant. De verpakking ziet er erg vrolijk uit door alle roze details. Ook vind ik het een leuke extra dat ze doen alsof je hiermee leert hoe je je wenkbrauwen moet doen door de tekst: brow class. Verder is alle tekst op de verpakking in het Chinees, dus dat kan ik niet lezen. Gelukkig spreekt het product voor zich! In de verpakking zit het wenkbrauw schaartje en een extra kammetje.

wenkbrauwschaar roze

goedkoop wenkbrauwschaartje

Het schaartje zelf ziet er verder vrij simpel uit. Hij is ongeveer net zo groot als een nagelschaartje, misschien ietjes groter. Wel vind ik het leuk dat zowel het kammetje als het plastic om het handvat heen lichtroze is. Eigenlijk ziet het eruit als een normale schaar, op de gekke knik en het borsteltje na. Deze knik maakt het makkelijker om je wenkbrauw te knippen. Hierdoor hoef je geen gekke houding aan te nemen om het schaartje goed boven je wenkbrauw te houden. Ook het kammetje zorgt ervoor dat het knippen makkelijke gaat. Hiermee kun je tijdens het knippen de haartjes omhoog kammen en recht afknippen. Vind je dat kammetje nou onhandig, dan kun je deze er ook gemakkelijk afschuiven.

hoe wenkbrauwschaar gebruiken

Ik gebruik dit wenkbrauw schaartje nu iedere keer als ik mijn wenkbrauwen in model wil brengen. Het gaat een stuk sneller doordat ik geen hele gekke houding aan hoef te nemen en ik knip gelijk recht door het kammetje. Hierboven zie je hoe ik dit altijd doe. Ik kijk in de spiegel en kam met het kammetje wat haartjes omhoog. Vervolgens knip ik voorzichtig een stukje van mijn wenkbrauw af.

Let er wel op dat je niet te veel in één keer wegknipt. Je kunt beter kleine stukjes doen en dus meerdere keren knippen, dan in één keer te veel weghalen. Dat kan er namelijk nogal gek uitzien.

img_1917_zpsjhgihkhg

Conclusie

Ik ben erg blij met dit wenkbrauw schaartje van Aliexpress. Hij ziet er niet alleen schattig uit, hij werkt ook nog eens heel fijn. Je hoeft geen gekke houding aan te nemen als je je wenkbrauw bij wil knippen. Ook is het schaartje gewoon scherp, dus knipt hij prima. Ja, ik ben fan! Vanaf nu gebruik ik deze tool altijd voor het bijknippen van mijn wenkbrauwen. Ik bestelde deze wenkbrauw schaar op Aliexpress voor 0,85 bij deze verkoper.

Knip jij je wenkbrauwen wel eens bij?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog