Mijn Aliexpress aankoopjes #2

Een tijdje terug plaatste ik mijn eerste bestellingen via Aliexpress. Ik had nog nooit wat via zo’n webshop gekocht, dus ik was een beetje sceptisch. Zou alles wel binnenkomen en eruit zien zoals op de foto’s? Na een hele positieve ervaring en nadat al mijn bestelde spulletjes binnen waren, besloot ik opnieuw een paar bestellingen te plaatsen. Er zijn namelijk zo veel leuke en handige spulletjes te vinden! Het duurde even, maar na een maand heb ik alle spulletjes van mijn tweede lichting bestellingen binnen. Vandaag laat ik je zien wat mijn aliexpress aankoopjes zijn. Benieuwd?

Paspoort houder – €1,57
Laatst was ik aan het rondkijken op Aliexpress toen ik paspoort houders tegenkwam. Hoewel dat echt zoiets is wat ik niet nodig heb, maar wel erg leuk is, besloot ik er eentje te bestellen. Ik koos voor deze lichtblauwe met een drukknoopje en extra vakjes in het hoesje. Hier kun je belangrijke papieren of je vliegtickets instoppen zodat je deze niet kwijt raakt. Hoe handig!

Wenkbrauw schaar – €0,85
Ik epileer mijn wenkbrauwen voornamelijk. Toch knip ik ze één keer in de zoveel tijd bij aan de bovenkant. Mijn ene wenkbrauw heeft namelijk een paar haartjes die rechtop staan en dan nogal uitsteken. Voorheen gebruikte ik hier een klein nagelschaartje voor, maar toen ik dit wenkbrauw schaartje tegenkwam, besloot ik deze te bestellen. Misschien werkt dit wel veel fijner!

Siliconen scrub borstel – €0,60
Tijdens het rondkijken op Aliexpress kwam ik deze leuke beauty tool tegen: een siliconen scrub borsteltje. Dit borsteltje zou ervoor zorgen dat de huid goed gereinigd wordt en mee-eters een stuk minder zichtbaar worden. Klinkt goed! Ik ben hem nu volop aan het testen, dus binnenkort kun je hiervan een review verwachten.

Borstel cleaner – €0,58
Nog zo’n grappige beauty tool die ik tegenkwam: deze borstel cleaner. Dit gekke staafje zou het enorm gemakkelijk maken al je haren uit je kam of borstel te verwijderen. Het enige wat je hoeft te doen is dit staafje erdoorheen ‘kammen’ en de haren blijven hierachter haken. Handig!

Camera soft bag – €3,20
De laatste tijd neem ik mijn camera regelmatig mee in mijn tas. Ik heb wel een speciale cameratas, maar die is zo onhandig wanneer je ook andere spullen mee moet nemen. Ook vertik ik het om met twee tassen te lopen; mijn handtas en mijn cameratas. Vandaar dat ik deze soft bag bestelde. Zo kan ik mijn camera toch meenemen in mijn handtas, zonder dat ik bang hoef te zijn dat ik hem beschadig.

Alle namen van de producten zijn roze gekleurd. Wanneer je erop klikt ga je naar het product op Aliexpress toe.

Koop jij wel eens wat via Aliexpress?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog