Mijn Aliexpress aankoopjes

Ik wilde al heel lang een keer wat bij Ebay bestellen, maar op de een of andere manier stelde ik het steeds uit. Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten en of alles wel altijd binnen zou komen. Toen mijn broertje wat dingen bij Aliexpress bestelde en deze stuk voor stuk binnen kwamen, besloot ik de gok ook eens te wagen. Ik bestelde 5 dingen, waarvan 3 al vrij snel binnen kwamen. Omdat ik zo enthousiast ben, laat ik je deze drie items alvast zien. Benieuwd?

Makeup brushes drying rack – €4,36
Ik was mijn make-up kwasten regelmatig, maar het drogen is altijd wel een gedoe. Eerst legde ik ze altijd op een iets opgerolde handdoek, zodat de kwasten schuin lagen. Het nadeel daarvan was dat de vorm af en toe niet helemaal was zoals deze hoorde. Toen ik dit leuke droogrekje vond, wist ik dan ook meteen dat ik dit moest proberen. Binnenkort kan je hier een review van verwachten. Ik ben namelijk erg benieuwd of het werkt!

Wireless remote control for Canon – €1,09
Voor A Beauty Day maak ik foto’s met mijn Canon, maar soms is dit niet altijd even makkelijk. Vooral als ik foto’s van een afstandje moet maken, denk bijvoorbeeld aan outfitfoto’s, had ik altijd iemand nodig die me wilde helpen. De zelfontspanner gebruikte ik ook wel eens, maar dan moest je alsnog eerst scherpstellen. Met deze handige afstandsbediening hoeft dat niet meer. Ik richt hem op de camera, druk op het knopje, de camera stelt scherp en drukt af. De afstandsbediening heeft twee standen: eentje waarmee de foto gelijk afgedrukt wordt en eentje waarbij er nog twee seconden afgeteld wordt. Ik ben enorm blij met dit item!

Make-up organizer bag – €3,11
Iedere week neem ik weer een deel van mijn make-up mee naar mijn studentenkamer. Bepaalde dingen die ik veel gebruik, heb ik zowel thuis als op mijn studentenkamer, maar lang niet alles. Ik had een toilettas die ik hiervoor gebruikte, maar erg handig was deze niet. Toen ik deze toilettas tegenkwam, kon ik hem niet laten liggen. Doordat hij verschillende vakjes heeft, kan ik alles makkelijk meenemen! Ook heeft ie echt een leuke kleur!

Ik ben enorm tevreden over Aliexpress tot nu toe. Ik moet dus nog twee pakketjes binnen krijgen, maar de pakketjes die ik nu al heb waren aardig snel binnen en waren allemaal heel netjes verpakt.

Heb jij wel eens wat via aliexpress of Ebay besteld?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog