5x muziek op repeat #2

Ik hou van muziek. Muziek kan er echt voor zorgen dat ik de wereld net een stukje rooskleuriger zie, of dat mijn huilbui tot zijn hoogtepunt komt. Tegenwoordig lijken er wel ieder uur nieuwe, nog leukere nummers uit te komen. Hierdoor verandert mijn playlist snel. Het is alweer een hele tijd geleden dat ik je wat van mijn favoriete nummers liet horen. Vandaag wil ik je daarom een paar nummers laten zien die op dit moment bovenaan mijn playlist staan en die ik dus extra vaak op zet. Benieuwd?

Justin Timberlake – can’t stop the feeling
Justin Timberlake is echt een cutie. Ik ken hem al jaren en ook van dit nummer wordt ik blij.
Dit nummer is enorm aanstekelijk en ik krijg hiervan spontaan zin om happy te gaan dansen. Do I need to say more?

Pink – just like fire
Pink vind ik echt geweldig. Haar muziek luister ik al enorm lang. “Vroeger” had ik ook een CD van haar die ik het liefst de hele dag opzette. Ook dit nummer vind ik echt weer pink en vind ik heerlijk om te luisteren. Ik zou zeggen, luister hem even.

Galantis – no money
Dit nummer kwam ik laatst tegen in de hitlijst van spotify en sindsdien zet ik hem echt vaak op. Het is een vrolijk nummer met een lekkere beat die me spontaan laat meebewegen op de muziek. Ja, deze zet ik nog even een keertje extra aan!

DNCE – cake by the ocean
Voor dit nummer geldt hetzelfde als voor het nummer van Justin. Het. Is. Zo. Aanstekelijk. Vooral het refrein, zodra je hem kent, zing je hem gewoon standaard mee. Let maar op!

Enrique Iglesias – Duele el corazon
Enrique heeft volgens mij enorm goed door wat de juiste tijd is om zijn liedjes uit te brengen. Iedere zomer, of in ieder geval net voordat de zomer begint, zorgt hij voor een zomers gevoel. De zwoele muziek komt uit mijn speakers en ik waan me op een warm strand tijdens de zonsondergang. Ja, dit nummer gaat zeker op repeat!

Welk nummer staat bij jou nu steeds op repeat?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog