5x muziek op repeat

Ik hou van muziek. Muziek kan er echt voor zorgen dat ik de wereld net een stukje rooskleuriger zie, of dat mijn huilbui tot zijn hoogtepunt komt. Tegenwoordig lijken er wel ieder uur nieuwe, nog leukere nummers uit te komen. Hierdoor verandert mijn playlist snel en vandaag wil ik je een paar nummers laten zien die bovenaan mijn playlist staan en die ik dus extra vaak op zet.

Parijs – Kenny B
Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet zo’n fan ben van de meeste Nederlandstalige muziek. Parijs daarentegen vind ik wel een erg mooi nummer. Het is een lekker relaxed nummer wat me echt vrolijk maakt. Ik wil al heel lang naar Parijs en door dit nummer heb ik de neiging om gelijk mijn tassen te pakken.

See You Again – Wiz Khalifa ft. Charlie Puth
See You Again hoorde ik voor het eerst tijdens de film Fast & Furious 7. Het is een heel mooi nummer en met de beelden van Paul Walker maakte dit nummer me even stil. Dit is echt zo’n nummer waar ik kippenvel van krijg en gewoon geen woorden meer heb.

King – Years & Years
Kings vind ik echt een heerlijk nummer. Ik luister hem vaak tijdens het sporten, maar hij staat ook in mijn gewone playlist. Je moet hem eigenlijk gewoon even luisteren en misschien snap je dan wat ik bedoel.

Where are U now – Skrillex & Diplo
Pas toen ik dit nummer opzocht op youtube, kwam ik erachter dat Justin Bieber in dit nummer meezingt. Ik heb niets tegen Justin Bieber, maar ben ook zeker geen fan van zijn muziek. Where are U now vind ik wel een erg leuk nummer. Er zit een lekker deuntje tussen de stukken zang door die me vrolijk maakt.

Finally – Mr. Belt & Wezol
Finally is zo’n nummer wat me al een beetje in zomerse sferen brengt. Als ik dit nummer hoor en het instrumentale deuntje begint krijg ik zin om te dansen op een groot festival in de brandende zon.

Welke nummers zet jij de laatste tijd op repeat?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog