Opgemaakt april 2015

Afgelopen maand had ik het idee dat ik maar één dingetje had opgemaakt. Tot ik alles bij elkaar zocht voor de foto’s en toch 7 producten neer kon leggen. Ik had dus wel wat opgemaakt in de maand april. Ik maakte wat producten op die vaker voorbij komen, maar ook wat producten waar ik heel lang mee heb gedaan. Ben je benieuwd naar wat ik heb opgemaakt?

Mijn shampoo en conditioner gaan nooit op hetzelfde moment op. Mijn fles shampoo is altijd het eerste leeg. Ook deze maand was mijn shampoo als eerste op, maar de conditioner volgde voor de verandering niet veel later. In april maakte ik dus een setje van shampoo & conditioner op. Deze keer was dat een setje van de volume & care lijn van Andrélon

Naast de shampoo en conditioner heb ik nog een ander soort haarproduct opgemaakt: een fles droogshampoo. De XXL volume variant van Batiste heb ik al een aantal keer opgemaakt en ik vind hem erg fijn. Als je mijn mening over deze droogshampoo wil lezen, kan dat hier.

Ook de gentle eye make-up remover van Douglas heb ik al meerdere keren opgemaakt. Deze maand is deze grote fles ook opgegaan en ik heb alweer een nieuwe in de badkamer staan. Het is gewoon een hele fijne basic remover die voor mij goed werkt.

Ik heb deze maand een product opgemaakt wat voor mij best bijzonder is. Mijn allereerste studio finish concealer van MAC is helemaal op. Er zit echt niks meer in het potje. Ik had al een nieuwe gekocht, omdat ik deze concealer dagelijks gebruik. Deze concealer is aan de prijzige kant, maar ik heb er bijna een jaar mee kunnen doen. Ik kocht hem halverwege mei vorig jaar en hij was begin deze maand op.

Van dit product baal ik het meest dat ie op is: de aqua injection van het merk Bergman. Dit goedje gebruikte ik als mijn huid wat aan de droge kant was en even een oppepper kon gebruiken. Het was een testertje, maar ik heb er toch aardig wat keren mee kunnen doen. Heel fijn spul, maar ik vind het echt een te duur product om er een full-size van te kopen.

Als laatste heb ik nog een pakje met reinigingsdoekjes opgemaakt. Deze gebruik ik vaak als ik ergens anders slaap of om swatches mee te verwijderen. Dit keer had ik een pakje van Hema voor de droge en gevoelige huid.

Wat heb jij deze maand opgemaakt?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog