Spam je blog #5

De zon schijnt steeds vaker en ik ben al bezig met aftellen in mijn agenda tot de zomervakantie. Helaas moet ik voordat ik in de zon onderuit kan zakken met een cocktail, nog flink aan de bak. Ik moet nog een tentamen maken en een paper schrijven. Vandaag ben ik ’s ochtends druk aan het leren voor mijn tentamen die ik vanmiddag moet maken… Daarom zou ik je vandaag willen vragen om jouw blog te spammen. Zodat ik na mijn tentamen even kan relaxen en jouw blog kan bezoeken. Ik heb namelijk wel een lijstje met go-to blogs, maar ik weet zeker dat ik er hier nog een heleboel aan kan toevoegen!

Vandaag geef ik je dus de ruimte om je blog te spammen en hiermee mij en ook anderen van leesvoer te voorzien. Laat (als je het leuk vindt) een berichtje achter in de comments met een linkje naar je blog en eventueel een kort verhaaltje, zodat anderen en ikzelf weten wat we op jouw blog kunnen verwachten. Ik ben benieuwd welke leuke blogs ik op mijn volgen-lijstje kan toevoegen na vandaag.

xxx Teddy

15 comments

 • Jeej, ik ga even spammen!
  Silkeblogs is mijn persoonlijke beautyblog met een snufje fashion en lifestyle. Sinds kort maak ik ook YouTube video’s, mijn eerste video is maandag online gekomen.
  Er loopt momenteel ook een winactie waarbij je een Smart Brush t.w.v. €65 kan winnen!

 • Lief, ik blog 4x per week over Beauty & Lifestyle. Ben een iestie ouder dan de gemiddelde blogger 🙂 45 maar nog young-at-heart zeg maar. Leuk als je een kijkje komt nemen op annagesgracefully

 • Heel veel succes nog met de dingen die je moet doen! Ik ben Maaike en ik blog nu bijna twee jaar lang op http://www.MMKE.nl. Dit doe ik nog steeds met veel plezier, zo heb ik zojuist net een nieuwe lay-out waar ik heel trots op ben! Ik schrijf voornamelijk over mijn leven, over de dingen die ik tegenkom in het dagelijks leven en mijn favoriete beauty en fashion items. Neem gerust eens een kijkje 🙂

 • Spammen is fijn! Ik blog op hetzusje.com over alles wat mij interesseert en inspireert. Ik deel bijvoorbeeld mijn 100e poging om een ‘fitgirl’ te worden tot nieuwe spulletjes die ik weer eens geshopt heb 🙂

  Liefs, Elze

 • Lief dat je dit doet! Ik blog nu iets langer dan een halfjaar, en vind het heel erg leuk. Elke zaterdag om 10:00 staat er een blogpost online over onder andere muziek, kunst en (gezondere) recepten.

 • Lief dat we mogen spammen! Ik heb al een aantal blogs gehad maar sinds een halfjaar blog ik op http://www.lifestylelieke.nl! Ik blog hier over dingen die ik mee maak, nieuwe makeupjes, recepten en festivals. Elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag staat er weer een nieuwe post klaar!

 • Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!! Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads. Ik ben nog niet zo heel lang aan het bloggen, maar heb er wel veel plezier aan. Ik schrijf over mijn leven als chronisch zieke (HS), maar ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Verder zijn er shoplogs, unboxings, series, films, make-up, mode, mijn hondjes en nog vanalles en nog wat te vinden.
  http://marategendraads.wordpress.com

 • Lief dat we mogen spammen!
  Ik ben Marja en ik blog op marrrja.nl
  Ik schrijf over Lifestyle & sinds kort ook over Fashion!
  Maar ik schrijf ook over mijn leven met de chronische ziekte Fibromyalgie.
  Het is een persoonlijke blog maar wel met veel positiviteit!
  -x-

 • Heel leuk, ik kom ook even vlug spammen 🙂
  Ik heb een blog die vooral over beauty gaat. Af en toe durft er zich een beetje lifestyle en fashion in te wurmen maar vooral make-up producten worden uitbundig besproken bij mij!
  hier nog even een linkje: http://janadewilde.blogspot.be/
  kijk rond en laat gerust een beetje liefde achter!
  Ik vind deze artikels zo leuk, zo kan ik ook weer wat nieuwe blogs leren kennen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog