Makeup brushes drying rack

Ik moet eerlijk toegeven dat ik mijn kwasten niet zo vaak was als ik eigenlijk zou willen, maar wanneer ik ze was, zit ik altijd met een klein probleempje. Het wassen gaat altijd prima, maar een goede droog-methode had ik nog niet gevonden. Ik rolde altijd het uiteinde van een handdoek op, zodat ik mijn kwasten schuin neer kon leggen. Hier kun je zien hoe. Het nadeel van deze methode was dat de onderkant minder snel droogde én de vorm van de kwast soms een beetje vervormde. Zonde! Dus toen ik dit makeup brush drying rack tegenkwam op Aliexpress, wist ik dat dit één van de eerste dingen zou zijn die ik daar ging bestellen. Zo gezegd, zo gedaan. Vandaag wil ik je mijn mening geven over dit product. Benieuwd?

Op de achterkant van het kartonnen doosje staat in het Engels hoe het product werkt. Ook staan er foto’s bij van hoe je hem in elkaar moet zetten. Dit drying rack zou ervoor zorgen dat je je kwasten gemakkelijk kunt laten drogen, waardoor ze langer meegaan en de vorm van de kwast behouden blijft. Klinkt goed!

Toen ik het doosje opende, zaten er deze drie dingen in. Ik had een zwarte variant besteld, dus ik dacht in eerste instantie dat er wat fout was gegaan en ik een bruine opgestuurd had gekregen. Maar na het lezen van de achterkant, snapte ik dat dat bruine gewoon stickers zijn. Het is even wat gepulk om ze eraf te halen, maar ik vind het wel een pluspunt dat ze zo goed beschermd zijn.

Toen ik de stickers overal afgehaald had, was dit het resultaat. Drie zwarte stukken waar nog geen krasje op zit!

Aan de hand van de plaatjes zette ik het drying rack in elkaar. Dat ging heel gemakkelijk. Ook kun je hem, als je zou willen, weer gemakkelijk uit elkaar halen om bijvoorbeeld ergens op te bergen. Ik vind hem qua vorm een beetje op een paddenstoel lijken, maar de vormgeving vind ik wel erg leuk. Het is een strak, maar simpel dingetje.

Tot nog toe klinkt het allemaal erg goed, maar werkt het ook? Het is heel gemakkelijk om je kwasten erin en eruit te halen. Je duwt ze door het plastic heen en dan blijven ze simpelweg hangen. Ook blijft het rekje staan als je maar aan één kant kwasten erin doet. Mijn kwasten kunnen zo op de kop drogen, waardoor beide kanten even snel drogen én de vorm behouden blijft. Ik durf dus wel te stellen dat dit ding werkt, en goed ook.

Ik ben enorm blij met dit makeup brush drying rack. Hoewel het niet een tool is die je per se nodig hebt, maakt het het laten drogen van mijn kwasten wel echt makkelijker. mijn kwasten kunnen zo aan beide kanten tegelijk drogen en de vorm blijft beter behouden als ik ze op deze manier droog. Ik kocht het makeup brush drying rack via Aliexpress. Ik betaalde er 4,36 voor en je kunt hem hier vinden.

Wat vind jij van dit ding?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog